The Happy Red Union

Vantaan Myyrmäen legendaarinen The Happy Red Onion avaa ovensa parin kuukauden remontin jälkeen perjantaina 19. elokuuta.

Remontin aikana The Happy Red Onionin sisätilat on uudistettu lähes täysin. Uutta on myös ravintolan keittiö, jonka erikoisuutena on aito Josper-puuhiiliuuni.

The Happy Red Onion parantaa koko Myyrmäen alueen ruoka- ja ravintolatarjontaa lähes ennen näkemättömällä tavalla. Ravintolan ruokalistan on suunnitellut mestarikokki Risto Mikkola yhdessä henkilökunnan kanssa.

Suomen Master Chef -tuomarina toiminut tähtikokki on rakentanut noin parinkymmenen annoksen monipuolisen ruokalistan. Maailmalla huippuravintoloiden suosima puuhiiliuuni antaa ruokaan aitoa grillin makua. Keittiö avautuu mukavasti saliin, joten asiakkaat voivat katsella kokkeja valmistamassa maukasta ruokaa.

– Teemme kaiken ruoan aidoista raaka-aineista alusta loppuun saakka. Josper-uuni on koko keittiön sielu ja ydin. Siinä ruoka kypsyy aitojen hiilien päällä. Ne antavat pihveille ja hampurilaisille loistavan grillin ja savun maun, Mikkola selittää.

Ravintolan arkilounas paranee entisestään. Lounasbuffetissa on tarjolla kolme lämmintä ruokaa, joista yksi on kasvisvaihtoehto. Valikoimaa täydentävät raikkaat salaatit ja pizzat, joita voi myös ostaa take away -annoksina mukaan.

– The Happy Red Onion on myös monipuolinen olutravintola. Oluenystäville tarjolla on 12 hanan patteristo sekä yli 50 suomalaista ja kansainvälistä laatuolutta. Niiden lisäksi tulevat siiderit ja long drinkit sekä laadukas viinivalikoima. Koulutettu henkilökuntamme osaa suositella parhaan juoman jokaiseen tunnelmaan, ravintolajohtaja Annukka Autti esittelee.

Tyyliltään The Happy Red Onion on amerikkalaistyylinen ruoka- ja seurusteluravintola. Paikka tunnetaan myös nimillä Redari ja Dondo. Remontissa on säilytetty aidon Redarin henki, mutta kokonaisuus palvelee kaikenikäisiä asiakkaita aina nuorekkaista aikuisista reippaaseen varttuneempaan väkeen. Ravintolan uuden sisustuksen on suunnitellut Jaana Ekman Visionary Design Partners Helsinki Oy:stä.

The Happy Red Onion kuuluu ehdottomasti Vantaan tunnetuimpien ravintoloiden joukkoon. Uusi kehärata antaa mahdollisuuden tulla aina Tikkurilasta, Pasilasta ja Helsingin keskustasta saakka viettämään iltaa Redariin. Sijaitseehan ravintola aivan Myyrmäen aseman vieressä.

Väkeä ravintolaan mahtuu jopa 500 henkeä. Tilat sopivat erinomaisesti erilaisten juhlien, yritystilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen. Ravintolasta saadaan rajattua erikokoisia alueita 50–150 hengelle.

Tärkeintä on kuitenkin viihtyminen. Myyrmäen ja lähiympäristön bilemekkana The Happy Red Onion on toiminut yli kaksi vuosikymmentä. Diskossa soivat kuumimmat nykyhitit sekä muistoja mieliin nostattavat klassikkobiisit. Nykyaikaiset valot, huippuluokan äänentoisto sekä ammattitaitoiset DJ:t nostattavat tunnelman kattoon.

The Happy Red Onion, Kauppakeskus Myyrmanni, Iskoskuja 3, 01600 Vantaa, p. 09 4289 33390. Sähköposti: info@red-onion.fi. www.red-onion.fi.
Avoinna ma–ti 10.30–24, ke-to 10.30–02, pe 10.30–04, la 11–04 ja su 12–24..
Keittiö on avoinna ma–to 10.30–21.30, pe 10.30–23, la 11–23 ja su 12–20.30.