Gastro-nom

Katuruuan ystävät saivat uuden kohtauspaikan Helsingin ydinkeskustaan, kun ravintola Gastro NOM Helsinki avasi ovensa. Uudelle Töölönlahden alueelle, Kansalaistorin laidalle avautuva ravintola tarjoilee street gourmet -ruoan lisäksi parhaita kansainvälisiä ja kotimaisia suosikkeja.

Gastro NOM Helsinki tarjoilee laadukasta, herkullista, nopeaa ja helppoa street gourmet -ruokaa. Päivittäin vaihtuvalta ruokalistalta löytyvät muun muassa gourmet-hampurilainen, pulled pork hot dog, simpukka-wok, kurpitsa-wrap ja punajuuri-halloumiburger. Lisäksi tarjolla on sesongin parhaita kotimaisia suosikkeja, esimerkiksi rapeaksi paistettuja silakkapihvejä. Ravintolan konseptin ja ruokalistan taustalla ovat Fazer Food Servicesin huippuammattilaiset, heidän lisäksi Toni Toivanen ja Eric Räty, jotka tunnetaan Chez Dominique’in keittiöstä, ovat osallistuneet reseptiikan kehitystyöhön. Keittiömestari Ari Lappalainen johtaa Gastro NOM Helsingin keittiötä jatkossa. Ravintola on Fazerille aivan uusi aluevaltaus avoimessa ravintolatoiminnassa.

”Katuruoka on nouseva ruokatrendi ja haluamme palvella ydinkeskustassa liikkuvia joustavasti ilman kiinteitä lounasaikoja – sama mutkaton lista on saatavilla koko aukioloajan arkisin klo 11–21. Lista vaihtelee päivittäin ja illaksi tulee muutama uusi annos mukaan. Kerromme tarjonnastamme myös aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Keittiömestarimme kehittää tiiminsä kanssa jatkuvasti uusia tarjottavia ja haastaa myös asiakkaat aktiivisesti mukaan ruokalistan uudistamiseen”, Korhola kertoo.

Ravintola Gastro NOM Helsinki sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa päärautatieaseman kupeessa KPMG-talossa, jossa se palvelee myös KPMG:n henkilöstöä. 120-paikkainen ravintolan viihtyisä lounge toimii kaupunkilaisten olohuoneena, jossa voi pistäytyä tekemässä etätöitä tai nauttimassa after work -tunnelmasta työpäivän jälkeen. Ravintolassa on myös ilmainen wifi ja terassi ilta-aurinkoon. Ravintola on auki arkisin klo 11–21 ja lauantaisin klo 13–21.

Ravintolan kotisivut