sandhja-keikat

Sandhja on tuoreimpia nousevia tähtiä maamme naisartistien joukossa. Sandhja vakuuttaa kuulijansa vahvoilla tarinoillaan, joita hän tulkitsee häikäsevällä äänellään.

Samaan aikaan kun Sandhja laulaa koko kehonsa voimalla, hän kykenee ilmaisemaan itseään mitä herkimmällä tavalla. Hänen juurensa vievät Etelä-Amerikkaan, Guyanaan, hänen äitinsä kotimaahan. ”Musiikkini juuret kantautuvat äitini kotimaahan Guyanaan, Etelä-Amerikkaan, isoisoäitini ajoille asti. Hänelle laulaminen oli tapa purkaa elämän kovuuden aiheuttamaa tuskaa ja hän paikallisesti tunnettuna kierteli maata häissä ja hautajaisissa tanssien ja laulaen. Koen jatkavani hänen perintöään tunteiden välittäjänä, uskoen musiikin voimauttavaan ja puhdistavaan vaikutukseen”, Sandhja kuvailee.

Sandhja kirjoittaa ja säveltää kappaleensa itse: ”Haluan olla vapaa tekemään ja sanomaan, mitä oikeasti tunnen. Kappaleet on tehty vain minun ehdoillani, sellaisiksi miksi minä ne olen halunnut ja kokenut. Sanat ja melodiat ovat omaa tuotostani ja jokaisella kappaleella on sanoma, jonka olen kokenut tärkeäksi ja jakamisen arvoiseksi. ”

Sandhjan ensimmäinen single, Hold Me, julkaistiin 15. marraskuuta. ”Hold me -kappale on minulle tärkeä rakkauslaulu. Se kertoo ikuisen rakkauden kaipuusta ja kuvailee ihmisen universaalista tarvetta tulla rakastetuksi. Kappaleessa pyydän toista pitelemään kiinni iäisyyden, jopa kuolemankin jälkeen. Kappaleen hienous piilee siinä, että tunnelma on toiveikas ja energinen, vaikka tekstissä tulee esiin epätoivo rakastetuksi tulemisesta. Vaikka laulussa ei tule ilmi, lupaako toinen osapuoli rakastaa, rakkauden kaipuu on niin voimakasta, että sitä anotaan torjutuksi tulemisen uhallakin,” Sandhja kiteyttää. Sandhja on tuoreimpia nousevia tähtiä maamme naisartistien joukossa. Sandhja vakuuttaa kuulijansa vahvoilla tarinoillaan, joita hän tulkitsee häikäsevällä äänellään. Samaan aikaan kun Sandhja laulaa koko kehonsa voimalla, hän kykenee ilmaisemaan itseään mitä herkimmällä tavalla. Hänen juurensa vievät Etelä-Amerikkaan, Guyanaan, hänen äitinsä kotimaahan. ”Musiikkini juuret kantautuvat äitini kotimaahan Guyanaan, Etelä-Amerikkaan, isoisoäitini ajoille asti. Hänelle laulaminen oli tapa purkaa elämän kovuuden aiheuttamaa tuskaa ja hän paikallisesti tunnettuna kierteli maata häissä ja hautajaisissa tanssien ja laulaen. Koen jatkavani hänen perintöään tunteiden välittäjänä, uskoen musiikin voimauttavaan ja puhdistavaan vaikutukseen”, Sandhja kuvailee.

Sandhja kirjoittaa ja säveltää kappaleensa itse: ”Haluan olla vapaa tekemään ja sanomaan, mitä oikeasti tunnen. Kappaleet on tehty vain minun ehdoillani, sellaisiksi miksi minä ne olen halunnut ja kokenut. Sanat ja melodiat ovat omaa tuotostani ja jokaisella kappaleella on sanoma, jonka olen kokenut tärkeäksi ja jakamisen arvoiseksi. ”

Sandhjan ensimmäinen single, Hold Me, julkaistaan 15. marraskuuta. ”Hold me -kappale on minulle tärkeä rakkauslaulu. Se kertoo ikuisen rakkauden kaipuusta ja kuvailee ihmisen universaalista tarvetta tulla rakastetuksi. Kappaleessa pyydän toista pitelemään kiinni iäisyyden, jopa kuolemankin jälkeen. Kappaleen hienous piilee siinä, että tunnelma on toiveikas ja energinen, vaikka tekstissä tulee esiin epätoivo rakastetuksi tulemisesta. Vaikka laulussa ei tule ilmi, lupaako toinen osapuoli rakastaa, rakkauden kaipuu on niin voimakasta, että sitä anotaan torjutuksi tulemisen uhallakin,” Sandhja kiteyttää.

pe 27.6. 22:00 Sandhja LeBonk 6

Tapahtumapaikan kotisivut: www.lebonk.fi

[accordion]
[acc_item title=”Metrolla tapahtumaan”]Kampin tai Rautatieaseman metroasemalta 500 metriä LeBonkiin
[/acc_item]
[acc_item title=”Linja-autolla tapahtumaan”]Kampin linja-auto-asemalta 600 metriä LeBonkiin
[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla tapahtumaan”]Rautatieasemalta 500 metriä LeBonkiin
[/acc_item]
[acc_item title=”Raitiovaunulla tai paikallisbussilla tapahtumaan”]Raitiovaunut 1, 3, 6, 6T ja 10 Ylioppilastalon pysäkiltä lyhyt matka LeBonkiin. Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

[/acc_item]
[/accordion]

 

[divider scroll_text=”VINKKI! Muista hotellivaraus”]

Hotelli lähellä LeBonkia

[column col=”1/4″]
Hotelli Scandic SimonkenttäScandic Simonkenttä

Ravintola lähellä LeBonkia

ristorante-como-helsinki-ravintolaRistorante Como
[/column]