Jukka Gustavsson ja harvinaislaatuinen Hammond-nero Kalle Salonen yhtyeineen valloittavat rockklubi Nosturin kyljessä sijaitsevan Elmun Baarin kesäterassin. Lauantai-iltapäivisin satamabaarissa koetaan viisi rytmimusiikille pyhitettyä keikkaa, jossa Salonen yhtyeineen...
Olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä avaa ovensa remontin jälkeen. Viisi Penniä kuuluu Helsingin perinteisten krouvien eliittiin. Ravintola avasi ovensa Töölön tullin kupeessa vuonna 1956. Niinpä se onkin yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista koko maassa.
Omista pienpanimo-oluistaan ja viskeistään tunnettu Teerenpeli on persoonallinen pienpanimoalan toimija, jonka juuret ovat Lahdessa. Panimoalalla mainetta niittänyt ja hienon olutravintolakonseptin kehittänyt perheyritys astelee isosti Helsingin keskustassa.
Liuskasaaren ravintola Boathouse henkii Yhdysvaltain itärannikon nuorekasta ja rentoa elämänmenoa, jossa meri on tunnelmanluoja ja ruoan lähde. New Englandin parasta antia ovat hummerit ja muut meren herkut, grilliruoka sekä tietenkin iki-ihanat jälkiruoat. Boathousen Lazy Sunday tarjoaa kesäsunnuntaisin kiireettömän katkarapubuffetin, jonka kruunaa kaupungin kaunein merinäköala.
Kolmen Sepän terassi sijaitsee kaupungin ytimessä, Helsingin vilkkaimman ostos- ja kävelykadun päässä.
Katuruuan ystävät saivat uuden kohtauspaikan Helsingin ydinkeskustaan, kun ravintola Gastro NOM Helsinki avasi ovensa. Uudelle Töölönlahden alueelle, Kansalaistorin laidalle avautuva ravintola tarjoilee street gourmet -ruoan lisäksi parhaita kansainvälisiä ja kotimaisia suosikkeja.