MAINOS

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Viime vuonna avattu kuuden huippuammattilaisen luotsaaman keittiömaailman. Kattila palvelee Linnanmäen ydinkohderyhmän ohella urbaaneja sukupolvia, jotka arvostavat huippuraaka-aineista valmistettua laaturuokaa.
Matti Jämsén edusti Suomea Bocuse d´Or -kilpailussa 2011 Lyonissa, jolloin hän sijoittui viidenneksi, mikä on Suomen kautta aikain paras sijoitus maailman arvostetuimmassa ruoanvalmistuskilpailussa.
Suomalaisen ruoanlaiton tulevaisuus on taas turvattu. G.W.Sundmansin kokki Ismo Sipeläinen voitti mestaruuden pohjoismaiden nuorten kokkien välisestä kilpailusta.
Chef & Sommelierin keittiöstä kuuluu innostunut puheensorina. Vihreä Pöytä -kasviskeittokirjansa juuri laatinut Sasu Laukkonen on täpinöissään villiyrttipaljoudesta, joka on keittiössä valloillaan.
Riesling on hedelmäinen ja raikas kuin kevät itse. 13.5.-26.5. Helsingin ravintoloissa hurmataankin huulia ja hemmotellaan makuhermoja aromaattisilla riesling-nautinnoilla, kun...
Vuoden Kokki 2013 on Erik Mansikka ja Vuoden Tarjoilija 2013 Maria Suihkonen.