Ravintola Fishmarketin syyskauden teema on Chardonnay. Keittiöpäällikkö Janne Sainio on suunnitellut moni-ilmeisen ja vivahteikkaan rypäleen kunniaksi teemamenun
OlutHuoneet tarjoavat pienpanimo-oluenaan hanoistaan vuoden 2013 loppuun asti väriltään mustaa, suklaisen paahtunutta ja pehmeää portteria, jonka aromihumalointi kruunaa kokonaisuuden kevyellä sitrusmaisella hedelmäisyydellään.
Saksalaishenkiseksi bistroksi muuntautunut Wanha Satama ravintola on hengessä mukana tänä viikonloppuna 18.-20.10 pidettävillä OlutExpo -tapahtumassa, joka on yksi Suomen suurimmista oluttapahtumista.
OlutHuoneet tarjoavat pienpanimo-oluenaan hanoistaan vuoden 2013 loppuun asti väriltään mustaa, suklaisen paahtunutta ja pehmeää portteria, jonka aromihumalointi kruunaa kokonaisuuden kevyellä sitrusmaisella hedelmäisyydellään.
Café Tin Tin Tango on yksi Helsingin viehättävimmistä katetuista terasseista ja se on elävöittänyt kaupunkia vuosikymmenet. Nyt terassin olemassaolo...
Rennossa miljöössä Helsingin ydinkeskustassa toimivan Gastropub Stone's:in persoonallisin ominaisuus on se, että asiakas pääsee vaikuttamaan ravintolan valikoimaan. Olutvalikoima muuttuu...