Maistuvan ja värikkään libanonilaiskeittiön Suomeen neljännesvuosisata sitten tuonut libanonilainen ravintola Farouge teki näyttävän paluun Helsingin ravintolakartalle. Kasarmitorin laidalle avautuneen...
Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola Murussa työskentelevä Taneli Lehtonen voitti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés Baltà...
Yli 20 vuotta jazzin ystäviä palvellut Storyville pääsi ensimmäisen kerran DownBeatin Jazz Venue Guideen maailman sadan parhaan jazzklubin listalle...
Tornion Panimo on tuonut markkinoille pils-tyyppisen täysmallasoluen, jonka reseptistä vastaa arvostettu tsekkiläinen panimomestari David Máša. Lappilaiseen puhtaaseen pohjaveteen tehdyssä Czech Style...
Rovaniemellä kisataan 20.-21.3. porokokkiuden kirkkaimmasta kruunusta. Finaaliin lähtee kisaamaan timantinkovia keittiövelhoja, mm. juuri Suomen kaikkien aikojen parhaan MM-kisamenestyksen Bocuse d’Orissa kokannut Matti Jämsen.
Helsinki saa jälleen maistaa kovan luokan keittiömestarien makuyhteistyön hedelmiä, kun Hans Välimäki ja Arto Rastas tiimeineen avaavat ydinkeskustaan perinteisestä...