Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Katuruuan ystävät saivat uuden kohtauspaikan Helsingin ydinkeskustaan, kun ravintola Gastro NOM Helsinki avasi ovensa. Uudelle Töölönlahden alueelle, Kansalaistorin laidalle avautuva ravintola tarjoilee street gourmet -ruoan lisäksi parhaita kansainvälisiä ja kotimaisia suosikkeja.
Kasarmitorilla tapahtuu ruokaisissa merkeissä! Helsingin rakennusviraston tilalle valmistuvan uuden toimistokiinteistön ravintolatoiminnan ylläpitäjäksi lähtee ravintola Juuren emoyhtiö Zipuli Oy. Zipulin...
Fabianinkadulla sijaitseva Copas y Tapas on Josper-puuhiiligrillissä kypsyvän laatulihan ja mainioiden viinien koti. Ja palvelun. Ensiluokkaisen palvelun.
Tenho Restobar on Kallion oma kulttuuriravintola, jonka live-iltoihin voi varata oman pöydän ruokailemiseen.
Kaksi nuoremman sukupolven peräänkuulutettua soittajaa Sami Leponiemi ja...
Helsingin Katajanokalla sijaitsevan ravintola Nokan lounas on uudistunut entistä vastuullisempaan suuntaan. Suomalaisen lähiruoan nimeen vannovassa ravintolassa nautitaan keskiviikosta perjantaihin...