Modernisoituun suomalaiseen perinneruokaan erikoistunut Finnjävel Sali tarjoaa pitkän eristys- ja rajoitusajan päättyessä ravintolaelämyksen kaikille aisteille.
Maaliskuun puolivälissä viikon ajan tarjottava...
Koronavirus pistää monen suomalaisen ravintolan ahtaalle. Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaisia tuotteita käyttäviä ravintoloita, jotta työpaikat säilyvät ja...
Ravintola Murun Markku Niemi valittiin 1.9. Suomen Parhaaksi Sommelieriksi Suomen Sommelierit Ry:n järjestämässä tiukassa kilpailussa. Toiseksi tuli Heidi Mäkinen tamperelaisesta C:stä ja kolmanneksi sijoittui Katrina Laitinen Demosta. Jäätävän ammattitaitoinen murulainen on napannut tittelin kerran aikaisemminkin, vuonna 2012. Innostus ja palo sommelierin työhön säkenöi Markusta pitkälle.
Maailman 150 parhaan jazzklubin joukkoon valittu Juttutuvan Rytmihäiriöklubi saavutti aikuisiän viime vuonna syyskuussa. Synttäreillä esiintyi mm. trumpetisti Verneri Pohjola...
Helsingin Kasarmikadulle avautui alkuvuodesta 2021 uusi, monen miljöön ravintola Gillet Bar & Bistro.
Gilletissä juhlistetaan hyvää elämää rennon tyylikkäissä tiloissa,...
Nuuksion kansallispuiston kupeeseen toukokuussa avatun Ravintola Haltia satsaa lähi- ja luomuruokaan.