MAINOS

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Jätkäsaaren palkintoja keränneen Vihreistä Vihrein -kerrostalon alakerrassa toimivat ravintolat Vessel Bistro ja Vessel Burger ovat saaneet uudeksi keittiömestarikseen raudankovan...
Omista pienpanimo-oluistaan ja viskeistään tunnettu Teerenpeli on persoonallinen pienpanimoalan toimija, jonka juuret ovat Lahdessa. Panimoalalla mainetta niittänyt ja hienon olutravintolakonseptin kehittänyt perheyritys astelee isosti Helsingin keskustassa.
Savoyn kolmivaiheisessa uudistuksessa halutaan kunnioittaa ravintolan perinnettä sen koko 80-vuotisen historian ajalta. Keittiömestari Helena Puolakan ensimmäinen Savoylle suunnittelema menu on nyt...
7 eri pienpanimoa, 16 vuotta keittelyä. Panimovelho Mikko Salmi valmistaa tällä hetkellä olutta säännöllisesti helsinkiläisessä Ravintolapanimo Teerenpelissä ja toimii toisinaan keikkakeittäjänä Maatilapanimo Hollolan Hirvessä. Kirjoittaa artikkeleita juoma- ja ruokalehtiin sekä kouluttaa niin ravintola-alan opiskelijoita kuin yritys- ja yksityisporukoitakin ympäri maata. Pitää kovasti oluesta, mutta nauttii rennosti viinistä.
Tutustu viskin ja ginin valmistukseen Helsinki Distilling Companyn tislaamokierroksella, jossa viskien maailmaan pääsee tutustumaan lähietäisyydeltä. Tislaamokierros huipentuu viskin- ja...
Chef & Sommelierin keittiöstä kuuluu innostunut puheensorina. Vihreä Pöytä -kasviskeittokirjansa juuri laatinut Sasu Laukkonen on täpinöissään villiyrttipaljoudesta, joka on keittiössä valloillaan.