Kolmesta padasta ammennetaan herkkuja Saagan Kolmen Padan Lapin Fondue menussa 13.1.-22.3.2014.
Olon keittiömestari Lari Helenius luo työkseen ihmisille elämyksiä ravintolassaan, edustaa Vuoden kokkina ja pitää huolen siitä, että pääsee silloin...
Tässä hotellissa ei nukuta. Tässä hotellissa pannaan olutta. Hub Brewing on aivan uusi kansainvälinen panimohotellikonsepti. Asiakas lunastaa avaimen, jolla...
Maailman ensimmäinen pikaruokasauna sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Mannerheimintien Burger King -ravintolan yhteydessä.
Viimeisen kuukauden aikana saunatila on kokenut kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen...
Sydäntalvi on parasta fondue-aikaa. Neljä erilaista fondueta perinteisestä ranskalaisesta Mont d’Or juustosta moderniin lohi&scampi -vaihtoehtoon on tarjolla Kellarikrouvissa 7.1. - 28.2.2014
Perinteikäs Ravintola Palace avattiin uudistettuna marraskuussa 2017. Ravintoloitsijana toimiva Royal Ravintolat painottaa sen roolia yhtenä maamme gastronomian lippulaivoista ja...