naughty-brgr

Keittiömestari Akseli Herlevi avasi hampurilaisravintolansa vuosi sitten Helsingin Lönnrotinkadulle. Vuoden aikana Suomen ensimmäisen Top Chef -voittajan pyörittämässä Naughty BRGR:ssa on paistettu yli 136 000 hampurilaista ja 90 000 annosta ranskalaisina perunoina tai bataatteina. Hiljattain avattiin myös sisarravintola Tampereelle. Herlevi tietää löytäneensä konseptilleen menestyksen avaimet ja tähtää kahden uuden, hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen Naughty BRGR -hampurilaisravintolan vuosivauhtiin.

Ensimmäinen Naughty BRGR avautui Helsingin Lönnrotinkadulle marraskuussa 2015. Ravintolan suosio on avauksestaan lähtien ollut suurta ja vankistanut Herlevin ajatuksen konseptin laajentamisesta. Tampere sai ensimmäisen Naughty BRGR:n syksyllä ja seuraavat avaukset ovat työn alla.

”Ensimmäinen vuosi on vain kirkastanut missiotamme olla maailman paras hampurilaisravintola. Helsingin ja Tampereen ravintoloihimme tullaan säännöllisesti myös pidemmän matkan takaa ja pääsemme jatkuvasti todistamaan asiakkaittemme hämmästelyä siitä, mitä kunnianhimolla tehty hampurilainen voi tarkoittaa. Naughty BRGR on otettu hyvin vastaan ja voimme luottavaisin mielin työstää seuraavia avauksia”, iloitsee Suomen keittiömestari Akseli Herlevi korostaen samalla asiakkaittensa asiantuntemusta.

”Hampurilainen on varsinainen some-aikakauden tähtiruoka, josta on helppo antaa asiantuntijapalautetta. Seuraamme ja analysoimme asiakkaittemme mielipiteitä sosiaalisessa mediassa ja keräämme heiltä aktiivisesti palautetta myös paikan päällä. Hampurilainen onkin siitä kiehtova ruoka, että se kehittyy jatkuvasti ja huomenna siihen voi löytyä entistä parempi makuyhdistelmä.”

Naughty BRGR:n ruokatuotteeseen ja sisustukseen on haettu inspiraatiota New Yorkista, Lontoosta ja Tokiosta. Akseli Herlevi tulee Naughty BRGR:n toisena toimintavuonna etsimään entistä enemmän makuja, vaikutteita ja kokonaistunnetta Suomea vahvemmilta hampurilaismarkkinoilta.

”Nyt, kun homma on saatu rullaamaan, aion panostaa inspiroitumiseen ja uusien makujen löytämiseen maailmalta. Tulen varmasti jahtaamaan kaikkien aikojen parasta hampurilaiskokemusta hautaan saakka, mutta sitä ennen pyrin aina tarjoamaan asiakkaillemme juuri nyt herkullisimman hampurilaisen”, lupaa talvella ainakin Floridaan ja Kuubaan hampurilaisoppiin suuntaava Herlevi.

naughty-brgr-3