Suomalaisten taideaarteiden innoittamat taidemenut ovat jälleen saapuneet kaupunkiin.
Ravintola Fishmarketin syyskauden teema on Chardonnay. Keittiöpäällikkö Janne Sainio on suunnitellut moni-ilmeisen ja vivahteikkaan rypäleen kunniaksi teemamenun
Ravintola Aino yllättää yhdistämällä Suomen Lapin ja Italian Piemonten. Marraskuun ajan tarjolle taituroitava teemamenu syntyy Hannu Lahtelan Sallassa tuottamasta villiporonlihasta...
Sirpalesaaren saaristoravintola mereltä käsin nähtynä. Kuva: Panoramio.com, Raimo Mäkelä
Kaivopuiston edustalla Sirpalesaaressa toimiva ravintola Saari on aloittanut jälleen sunnuntaibrunssit. Ravintola...
Helsingin Kasarmikadulle avautui alkuvuodesta 2021 uusi, monen miljöön ravintola Gillet Bar & Bistro.
Gilletissä juhlistetaan hyvää elämää rennon tyylikkäissä tiloissa,...
Saksalaishenkiseksi bistroksi muuntautunut Wanha Satama ravintola on hengessä mukana tänä viikonloppuna 18.-20.10 pidettävillä OlutExpo -tapahtumassa, joka on yksi Suomen suurimmista oluttapahtumista.