MAINOS

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Kosmoksella on sikäli poikkeuksellinen historia, että se on toiminut perheyrityksenä Helsingin Kalevankadulla jo vuodesta 1924 saakka. Kosmoslaiset listaavat ravintolan parhaiksi puoliksi muun muassa menneitä vuosikymmeniä huokuvan ilmapiirin ja iloisen taiteilijatunnelman, joka on tuonut ravintolalle monenlaisia asiakkaita.
Satelliitin kappaleiden liidellessä taivaalla myös GOCE Bar & Kitchen päätti pitkän etsintänsä ja löysi uudet uljaat puitteet Yrjönkadulta.
Ruokakulttuurista kiinnostuneiden kärkikohteisiin kuuluu uudistettu Hietalahden kauppahalli, joka palvelee nyt ruokahallina.
Pastis on murulaisten perustama sympaattinen pieni ravintola, joka tarjoilee isoveljeään Murua rouheampaa, maalaisranskalaista ruokaa.
OlutHuoneiden loppuvuoden kotimainen pienpanimo-olut on erittäin raikas ja tasapainoinen lager, joka voitti Suomen Paras Olut -kilpailun tänä vuonna. american_amber-255x255
Pohjoismaisen ja suomalaisen ruoan hienoimpia ominaisuuksia ovat erinomaiset, puhtaat kasvikset ja suoraan luonnosta saatavat raaka-aineet kuten villiyrtit. Näitä osataan hyödyntää Spis-ravintolan kasvisten ilosanomaan erikoistuneessa keittiössä. Tästä antaa tunnustusta myös Suomen Gastronomien Seura, joka myönsi ravintolalle Vuoden ravintola 2015 -tunnustuksen.