MAINOS

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Kolmesta padasta ammennetaan herkkuja Saagan Kolmen Padan Lapin Fondue menussa 13.1.-22.3.2014.
Helsinkiläinen käsityötislaamo The Helsinki Distilling Company on rakentanut Sörnäisten panimon yli 160 vuotta vanhaan holvirakenteiseen jääkellariin maailmanluokan viskien kypsytyskellarin...
Juhlallisen sato- ja rapukauden palan painikkeeksi voi nauttia upeista Saksan Silvanereista, joko ravintolassa nauttien tai kotona kokaten. Tampereella ravintolat Gastropub...
Keittiömestarit Janek Bjurström ja Pekka Sutinen avasivat Espalle toisen Pompierin, joka on lounaan lisäksi avoinna myös iltanautinnoille suunmyötäisestä ruoasta mukavaiseen juomatarjontaan. Poiketa voi lasilliselle ja pikkupurtavalle tai makustella annoksia pitkän kaavan mukaan, joko seurueen kanssa jakaen tai yksinään nautiskellen.
Etelä-Helsingin uusi ravintolatulokas Enso nojaa New Yorkin italialaiseen keittiöön ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Modernin ruokalistan takana häärii ravintola-alan kova kolmikko. Enson...
Vauhdilla laajentuva pirkanmaalainen Mad Finn -panimo avaa kesällä uuden taproomin Helsingin Sompasaareen. Luvassa on 24 olutta hanassa, iso terassi...