MAINOS
Maaliskuussa 2014 julkaistu HelsinkiMenu -tunnustus annettiin tänä vuonnna Töölössä toimivalle kortteliravintola KuuKuulle, joka hurmasi tämänvuotisen HelsinkiMenu-raadin raikkaalla otteellaan.
Kun mureita lihakimpaleita savustetaan hitaasti ja matalalla lämmöllä, päästään oikeaoppisen BBQ-kulinarismin poluille.
Kalaravintoloissa vietetään kotimaisten pienpanimoiden olutviikkoja 1.9. – 14.9. Syyskuun kahden ensimmäisen viikon ajan ravintoloista löytyy siis oluita ennennäkemättömän ja...
Pannu paellaa pöytään, niin fiesta voi alkaa! Iloisen värikäs valencialaisruoka tuoksuu ja maistuu kuin keväinen tuulahdus Välimereltä. Paellan paras sesonki Nuevossa on maaliskuun lopusta toukokuun alkuun.
OlutHuoneiden IPA-festivaalit tuovat jälleen olutravintoloihin harvinaisia ja poikkeuksellisen laadukkaita IPA-oluita oluenystävien nautittaviksi.
Alkuvuosi tuo tullessaan liekkien loimun Ravintola Eliteen, kun pöydän ääressä flambeerattavat pääruoat ja jälkiruoka saavat viimeisen silauksen asiakkaiden silmien edessä.