Burger Lovers Festival 2022

  992
  Burger Lovers Festival järjestetään Helsingin Rautatientorilla 15.-18.6.2022. Kuva: Antti Suikkari, Burger Lovers Finland
  Burger Lovers Festival järjestetään Helsingin Rautatientorilla 15.-18.6.2022. Kuva: Antti Suikkari, Burger Lovers Finland

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  Burger Lovers Festival 2022
  ke 15.6. - la 18.6.
  Rautatientori | Rautatientori, Helsinki | iCal

  Burger Lovers Festival järjestetään nyt kolmannen kerran kesäkuussa 2022. Rautatientorille saapuu myös länsinaapurimme kuumin street food -puheenaihe ja suosittuja suomalaisartisteja. Ruokatapahtuma järjestetään 15.-18. kesäkuuta ja ravintolat ovat auki lounaasta iltamyöhäiselle.

  Kesän 2022 Burger Lovers -festivaalin ravintoloita ovat mm. JJ’s BBQ (Salo), The Van (Kotka), RUOK Burger (Kuusamo), Burger5 (Kuopio), Shoku Burger (Vantaa), Junk Y Vegan (Helsinki) ja Bastard Burgers (Ruotsi).

  Festivaalin ensimmäinen ulkomaanvieras, Bastard Burgers Ruotsista tuo tarjolle useita eri tyylisiä ja eri tekniikoilla valmistettuja hampurilaisia. Perinteisten burgerien lisäksi listoilta tulee löytymään myös hitaasti savustamalla kypsytettyjä grilliherkkuja sekä vegaanisia ja kasvisvaihtoehtoja.

  Burger Lovers Finland -yhteisön aktiivit Antti Suikari ja Mikko Väisänen tuovat odotetun burgerifestivaalin taas kesäkuussa Helsingin Rautatientorille, jossa nautitaan Suomen kehutuimpien burgereiden lisäksi valtakunnan suurimpien viihdyttäjien konserteista.

  – Luvassa on jälleen burgeritaidon ilotulitusta. Alueelle on vapaa pääsy lounaasta alkuiltaan, mutta konsertteihin tulee ostaa pääsylippu. Artisteina mukana ovat ainakin Pyhimys, Scandinavian Music Group ja Teflon Brothers, lisää Suikkari.

  Koko festivaalialue toimii anniskelualueena. Festivaalialueelle päivisin vapaa pääsy,  mutta iltakattauksen ja konserttien pääsyliput ovat 29 euroa.

  KONSERTIT: Keskiviikkona 15.6. Pyhimys, torstaina 16.6. Scandinavian Music Group, perjantaina 17.6. Teflon Brothers. Lauantain 18.6. artisti TBA julkistetaan myöhemmin.

   


  Tapahtuma


  Burger Lovers Festival 2022 [TAPAHTUMA MENNYT]
  Päivä: ke 15.6. - la 18.6.
  Hintaluokka: vapaa pääsy päivällä / 29 illalla
  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Rautatientori
  Rautatientori
  Helsinki

  Rautatientori
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  Rautatientori KOHOKOHTIA

  Festivaalit

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan
 • Festivaalit ja suurtapahtumat


  RSS