MAINOS
Myös naapurimaassa Virossa on tällä hetkellä käynnissä valtava pienpanimobuumi, joka on räjäyttänyt alkuun toistakymmentä uudenkarheata käsityöpanimoa.
Pienpanimoalalla on oikea yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin. Nyt on tarjolla jotain aivan uutta herkkua: panimoravintolat käyvät sekä olut- että ruokavieraissa!
Tänä syksynä 22.9.-15.10.2016 vietettävät Oktoberfestit on Rymy-Eetun jokavuotinen suurtapahtuma. Luvassa on aitoja Oktoberfest-oluita, makkaraa, baijerilaista perunasalaattia ja hapankaalia, Nahkahousuja,...
Tummasta ja lämmittävästä Grimbergen Double -oluesta löytyy herkullinen makean toffeen maku ja sen aromissa voi aistia rusinaa, appelsiinia ja...
Porilaistaustainen pienpanimo Ruosniemi Brewery tuo valikoimansa ja myöhemmin muidenkin satakuntalaisten panimoiden herkkuja helsinkiläisten huulille. Porin Ruosniemen kaupunginosassa vuodesta 2011...
Bryggeri Helsingin keittiömestari Ali Suviala on loihtinut Tall Ships´ Races -kilpailutapahtumaviikon ajaksi merihenkisen Sails Ahoy! -menun.