Bavaria on erikoistunut saksalaistyyliseen olutravintolamusiikkiin. Keväällä 2008 perustettu yhtye on saanut vakituisen soittopaikan Helsingin Rymy-Eetussa, jossa se nähdään Oktoberfestien aikana keskiviikkoina 8.10, ja 15.10. sekä torstaina 30.10.
Rymy-Eetussa esiintyy Oktoberfestien aikana mm. saksalaistyyliseen olutravintolamusiikkiin suuntautunut Bavaria.

Tänä syksynä 22.9.-15.10.2016 vietettävät Oktoberfestit on Rymy-Eetun jokavuotinen suurtapahtuma. Luvassa on aitoja Oktoberfest-oluita, makkaraa, baijerilaista perunasalaattia ja hapankaalia, Nahkahousuja, torvia ja juomalauluja, saksalaista olutmusiikkia, Oktoberfest-tyyliin sovitettuja iskelmiä sekä kuumimpia bilehittejä.

Reilut kolme viikkoa kestävät juhlat saavat parhaimmillaan pöydät notkuvat paitsi runsaista tarjoiluista myös tanssivasta juhlakansasta. Oktoberfestin aikana lavalle nousee useita olutmusiikkia soittavia kokoonpanoja. Soittajia tulee myös meren takaa, sillä juhlakauden alkupuolella Helsinkiin saapuvan Beer Brauchen Brass Bandin jäsenet ovat Viron Kansallisoopperasta ja Valtion sinfoniaorkesterista.

– Esitämme tällä kokoonpanolla mukaansatempaavaa Oktoberfest-musiikkia niin saksaksi, viroksi kuin suomeksikin laulettuna, kuvailee yhtyeen toinen pasunisti Aabi Ausmaa.

Rymy-Eetun Oktoberfestiin on helppo tulla. Asiakkaille on räätälöity valmis Oktoberfest-paketti, johon sisältyy pöytävaraus, syötävää ja juotavaa sekä juhlatunnelmaan sopiva hattu.
Suosituimpien  viikonloppujen Oktoberfest-paketit myydään nopeasti, joten kannattaa olla nopea.

Oktoberfest-paketin hinta on 43€/juhlija. Lisätiedot ja varaukset: ravintola@rymy-eetu.fi

Hofbräuhaus Münchenissä on Helsingin Rymy-Eetun esikuva. Kuva: Panoramio.com, Stig Ekelund
Hofbräuhaus panimon taverna. Kuva: Panoramio.com, fred089

Oluen pääkaupungissa Münchenissä sijaitsee keskiajalla perustettu Hofbräuhaus. Kaupungin vanhin olutpanimo on myös palatsimainen juhlapaikka, jonka vieraisiin on kuulunut mm. Wolfgang Amadeus Mozart. Panimon historia on värikäs. Olutta on käytetty janon lisäksi myös Münchenin oopperatalon sammuttamiseen!

Rymy-Eetun oluella tuskin sammutetaan tulipaloja, mutta myös Eetun olutpainotteisissa pikkujoulujuhlissa  iloitaan musiikin säestyksellä ja syödään makkaroita.

Ravintolan tyyliin olutta juodaan  reilusti litran tuopeista. Olutvalikoimiin kuuluu laaja valikoima saksalaisia oluita Münchenin panimoilta.

 

Rymy- Eetun Oktoberfest 2016 ohjelma:
To 22.9. AVAJAISET: Femu Brass Band
Pe 23.9. Femu Brass Band, Likka
La 24.9. Jimmy Cola
Ti 27.9. Beer Brauchen Brass Band (EST)
Ke 28.9. Beer Brauchen Brass Band (EST)
To 29.9. Beer Brauchen Brass Band (EST)
Pe 30.9. Beer Brauchen Brass Band (EST), Gebardi
La 1.10. Brand New Classics
Ti 4.10. Sauerkraut7
Ke 5.10. Bavaria
To 6.10. Femu Brass Band
Pe 7.10. Bavaria, Ruby
Pe 7.10. Ruby
La 8.10. Jayho
Ti 11.10. Bavaria
Ke 12.10. Auringonlaskun ratsastajat (loppuunvarattu)
To 13.10. Femu Brass Band (loppuunvarattu)
Pe 14.10. Bavaria
Pe 14.10. Jayho
La 15.10. Likka

Ravintolan  ohjelmatiedot: www.rymy-eetu.fi

Ravintola Rymy-Eetu
Erottaja 15
00100 Helsinki