Helsingin Etelärantaan Kauppatorin äärelle talvikaudeksi ankkuroiva purjelaivaravintola Puosun Kellari on ihastuttanut asiakkaitaan loistavilla pihveillään. Kesän jälkeen purjelaiva palaa Raumalta...
Yleisöllä on jälleen mahdollisuus vierailla Helsingin Kruunuvuorenrannassa sijaitsevassa Öljysäiliö 468 -valotaideteoksessa. Tila soveltuu ainutlaatuisiin tilaisuuksiin lämpimään aikaan ja sen...
Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Ravintola-sarjan voittajaksi etsittiin ravintolaa, joka tarjoaa onnistuneet puitteet kokouksille ja juhlille: illallisille, aamiaistilaisuuksille tai vaikkapa bisneslounaille. Olo vei voiton!
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Meripaviljongin à la carte -ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan. Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle.
Helsingin uutuusravintola Välimäki ammentaa syysmenussaan sesongin aarteita. Kuten kaikissa fine dining -ravintoloissa, täälläkin on syytä antautua keittiömestarin osaaviin käsiin.