MAINOS
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Rennossa miljöössä  Helsingin ydinkeskustassa toimivan Gastropub Stone's:in  persoonallisin ominaisuus on se, että asiakas pääsee vaikuttamaan ravintolan valikoimaan. Olutvalikoima muuttuu...
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi alkaa luotsata Kokkikoulu Espaa tammikuussa 2018. Uudistuksiin kuuluu konseptin fine dining -elämysten saattaminen uudelle...
Kuvat: Julius Koivistoinen & Marja Milistver, Aarrekuva Ravintola Pääposti, Kuva: Fazer.fi Ravintola Pääposti Helsingissä on kokous- ja juhlapaikka,  jossa asiakas on...
Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Ravintola-sarjan voittajaksi etsittiin ravintolaa, joka tarjoaa onnistuneet puitteet kokouksille ja juhlille: illallisille, aamiaistilaisuuksille tai vaikkapa bisneslounaille. Olo vei voiton!
Helsingin Etelärantaan Kauppatorin äärelle talvikaudeksi ankkuroiva purjelaivaravintola Puosun Kellari on ihastuttanut asiakkaitaan loistavilla pihveillään. Kesän jälkeen purjelaiva palaa Raumalta...