Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi alkaa luotsata Kokkikoulu Espaa tammikuussa 2018. Uudistuksiin kuuluu konseptin fine dining -elämysten saattaminen uudelle tasolle sekä digitalisaation hyödyntäminen.

Kokkikoulu Espa Helsingin Pohjoisesplanadilla on tarjonnut kokeneiden ammattilaisten vetämiä elämyksellisiä ruokakursseja ja tapahtumia jo vuodesta 2005. Konsepti päivittyy vuoden 2018 alusta seuraavalle tasolle, kun kumppanuussopimuksen myötä Kokkikoulu Espan yrittäjäksi ja vetäjäksi siirtyy Suomen kokkimaajoukkueen johtaja, keittiömestari Kristian Vuojärvi.

Kokkikoulu Espan konsepti tulee jatkossakin perustumaan teemoitettuihin ruoanlaittokursseihin sekä korkealaatuiseen ravintolaelämykseen, jossa asiakkaat itse valmistavat ruoan keittiömestareiden opastuksella. Vuojärvi aikoo panostaa erityisesti asiakaskokemukseen ja ruokatuotteiden tasoon. Hän tuo Kokkikouluun mukanaan uutta näkökulmaa muunmuassa kokkimaajoukkueen nuorten kokkien muodossa, joiden kanssa asiakkaiden on mahdollista päästä kokeilemaan kunnianhimoista, huipputason ruuanlaittoa.

Suomalaiset korkealaatuiset raaka-aineet ja intohimo ruokaan inspiroivat Vuojärveä kehittämään suomalaista ruokakulttuuria. Kokkikoulun menuissa tullaan jatkossa näkemään entistä enemmän suomalaisten pientuottajien tuotteita sekä harvinaisempia ja ylellisiäkin raaka-aineita. Myös digitalisaatiota tullaan hyödyntämään reseptien ja ohjeiden jakamisessa asiakkaille.

Kokkikoulu Espa Helsingin on tarjonnut kokeneiden ammattilaisten vetämiä elämyksellisiä ruokakursseja ja tapahtumia vuodesta 2005. Konsepti päivittyy vuoden 2018 alusta seuraavalle tasolle uuden kumppanuuden myötä.