Marusekin jokasunnuntainen sushibuffet on vetänyt sushinnälkäisiä herkkusuita puoleensa varsin tehokkaasti. Nyt se on uudistunut tarjoamaan myös jälkiruokaa ja kuplivaa.
Marusekin sushibuffet on aivan oma, ravintolan muusta tarjonnasta erillinen osuutensa. Sunnuntaisin lounas- tai à la carte -lista eivät ole voimassa laisinkaan, vaan noutopöytä pistetään koreaksi erilaisista hyvinkin uusista ja tuoreista susheista. Sushibuffassa on nimittäin paljon sellaisia tuotteita, joita ei tavalliselta listalta löydy. Se on kokeille myös tilaisuus antaa luovuuden kukkia ja testata uusia ideoita tulevien lista-annosten suhteen. Nyt sushibuffaa on uudistettu. Sushinsa kanssa voi siemailla lasillisen kuohuviiniä ja herkutella lopuksi jälkiruoalla.
– Sushibuffan ideasta ja uusista tuotteista on tykätty tosi paljon. Meillä usein käyvät asiakkaat ovat kertoneet tulevansa sunnuntaisin tavallaan testailemaan kokkien uusia sushi-ideoita, ravintoloitsija Leo Seki kuvailee ja kertoo sushien raaka-aineina käytettävän paljon lähikalaa ja -vihanneksia. Muutenkin kotimaisia juureksia ja vihanneksia pyritään hyödyntämään mahdollisimman runsaasti.
Sushibuffa, kuohuviini ja jälkiruoka 27€, pelkkä sushibuffa 24€ ja take away 22€. Lapset syövät aikuisten seurassa ruokaillessaan 0-19,90 euron hintaan riippuen iästä.
Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Ruokakuvat: Maruseki