jani salmela lepot kohokohdat

jani salminen kuva jani salminen

Los Pollos on sunnuntaisin avoinna, ja ravintoloitsija Toni Leskinen on kutsunut vierailevia tähtiä luokseen kokkaamaan. Sunnuntaina 30.10. paikalle saapuu Vesilahdella metsästävä keittiömestari Jani ”Riista” Salmela, joka kokkaa riistaisia makuja kotimaisista raaka-aineista.

Innokas metsämies Salmela tulee ennakkotietojen mukaan valmistamaan ainakin kaurista, hirveä ja jänistä. Janin kanssa valmistettava luksusriistamenu kotimaisine huippuraaka-aineineen on saatavilla brunssihintaan, eli vain 25€ per herkuttelija.

los-pollos-sunnuntai-sali-kohokohdatJoka sunnuntai uusi vieraileva kokki

Päivän teema rakennetaan musiikkia ja juomatarjontaa myöten valmistettavan ruoan perusteella. Ruoan hinta on 18-25e riippuen raaka-aineista, joita vieraileva tähti aikoo käyttää.

Ovet aukeavat klo 15 ja kattaus alkaa n. klo 16. Tiedossa on aina rennot yksityishippalot, koska ravintola on avoinna vain tämän tilaisuuden asiakkaille. Mukaan mahtuu 35-40 vierasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leskinen on innoissaan vierailevista kokeista ja hyvästä sunnuntaisäpinästä.

– Meillä on ollut todella hienoja ja mielenkiintoisia sunnuntairuokailuja. Tässä oppii itsekin uutta jokaiselta vieraalta, Leskinen kiittää.

Riistamenu
Amuse
***
Kauris-tartar
***
Hirvitortellineja & kuumaa riistalientä
***
Punaviinissä pitkään haudutettua jänistä ja kurpitsarisottoa

TOIMITUKSEN VINKKI! Los Pollos kutsuu luokseen sunnuntaivieraskokkeja tämän vuoden loppuun asti. Ravintoloitsija Toni Leskinen toivoo yhteydenottoja kaikilta kokeilta, jotka ovat kiinnostuneita repäisemään ja päästämään luovuutensa valloilleen.

Sunnuntain kokkivieraat lokakuussa

2.10. Markus Rosenberg valmistaa italialaistyyppisen porchetta-porsaankylkirullan.

9.10. Tampereen paistinkääntäjien vouti Mikko Reinikka valmistaa aitoa espanjalaista paellaa.

23.10. Heikki Kärkkäinen valmistaa innovatiivisen menun pääraaka-aineena eettisemmin tuotettu Naapurin Maalaiskananpoika.

30.10. Keittiömestari Jani ”riista” Salmela valmistaa metsästämäänsä riistaa menun muodossa.

Lue myös: Los Pollos sai siivet, kokkivierailusunnuntait ja torstaitapastelua erikoishintaan

Tapahtuma


Los Pollosin sunnuntaivieraat

Päivä: su 30.10.2016
Aika: 15:00 – 21:00
Hintaluokka: 25
Tapahtuman kotisivut: http://pollos.fi/
Varaukset: pöytävaraus pakollinen toni@pollos.fi tai 0400 320 328.

Tapahtumapaikka


Los Pollos
Hatanpään valtatie 1
Tampere
Koskikeskuksen Otavalan tunneli