ravintolakuu
Suomalaistyylinen ravintola Kuu on Carelian tavoin tunnettu viiniosaamisestaan ja se on valittu mm. Vuoden 2009 HelsinkiMenu-ravintolaksi.

Juhla kuin juhla, ravintolalahjakortti on lähes poikkeuksetta erinomainen idea. Yhteinen ravintolailta on erinomainen tapa hoitaa ihmissuhteita niin ystävien kuin perheenkin kesken. Kokosimme linkit Helsingissä ravintolalahjakortteja aktiivisesti myyvien ravintoloiden sivuille.

Vinkki! Ravintolalahjakortti aktivoi ja ilostuttaa.

Tony’s Deli

Tony’s deli on uudistunut ja tarjoaa klassisia italialaisia herkkuja Bulevardin varrella. Perustettu rakkaudesta italialaiseen ruokaan.

Lahjakorttikauppaan


Cantina West

Illallinen meksikolaisessa ravintolassa

Lahjakorttikauppaan


Meripaviljonki HelsinkiRavintola Meripaviljonki

Hakaniemen rannassa kelluva panoraamaravintola Meripaviljonki tarjoaa Helsingin parhaat kalaruoat ja äyriäiset.

Lahjakorttikauppaan


Ravintola Graniittilinna

Vahvasti suomalaiseen ruokaperinteeseen nojautuva, lähialueen tuoreita raaka-aineita ja kauden kiinnostavimpia antimia taidolla hyödyntävä Graniittilinna.

Lahjakorttikauppaan


juttutuvan pizzatRavintola Juttutupa

Juttutuvan oluttupamaisen lämminhenkinen tunnelma on samaan aikaan boheemi, perinteinen ja rennon ajanhenkinen. Ravintolassa on säännöllisiä musiikki-iltoja.

Lahjakorttikauppaan


Dine in the Dark

Kolmen ruokalajin yllätysmenu pilkkopimeässä ravintola Sipulissa. Puhtaista ja tuoreista raaka-aineista valmistetun illalliskortin voi ostaa yksittäin, kahdelle tai koko ryhmälle. Pimeässä ruokailu on vaikuttava ja poikkeava kokemus, jossa yhden aistin puuttuminen  vahvistaa muiden aistien toimintakykyä.

Lahjakorttikauppaan


Demo

Michelin-bistron lahjakorttikauppa on ravintolan kotisivuilla

Lahjakorttikauppaan


Carelia

Huippuraaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä aidossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä.

Lahjakorttikauppaan


Kuu

Ravintola Kuutarjoaa puhdasta, lähellä tuotettua ruokaa ja persoonallisia viinejä rauhallisessa Töölönkadun kulmauksessa.

Lahjakorttikauppaan


KuuKuu

Ravintola KuuKuu on mutkaton hyvän ruoan kortteliravintola Etu-Töölössä Museokadulla.  Lahjakortin arvoon kuuluvat sekä ruoka-, että juomatilaukset.

Lahjakorttikauppaan


Yume 

Ravintola Yume tarjoa loistavan läpileikkauksen modernin aasialaisen keittiön makuihin.

Lahjakorttikauppaan


Klaus K – Brunssi tai aamiainen

Klaus K:n aamiainen tai viikonloppubrunssi Livingroomissa.

Lahjakorttikauppaan


Brasserie Kämp

Brasserie Kämpin keittiömestarin kolmen ruokalajin suositusmenu kahdelle tai sunnuntaibrunssi kahdelle. Lahjakortilla voi tarjota myös tunnelmallisen iltapäiväteen Espan laidalla.

Lahjakorttikauppaan


Toscanini 

Hotelli Klaus K:n italialaishotelli Toscaninin  ravintolalahjakortti. Ravintolan italialainen tuulahdus henkii modernia maalaiskeittiötä Toscanan maakunnasta. Ravintolan ruokalista nojautuu italialaisen keittiön peruskiviin – oliiviöljyyn, yrtteihin, tomaatteihin.

Lahjakorttikauppaan


Restelin lahjakortit voimassa ympäri Suomea 24 kk.
Helsingin ravintoloita: Brasserie Le Havre, Central Helsinki, Grillsson, Ravintola Verde, Vespa, Baker’s, Ravintola Primula, Hemingway’s bar & cafe, Bar Socis, Kaarle XII

Lahjakorttikauppaan


Rafla.fi

Valmiit lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikissa Rafla.fi-ravintoloissa. Kortit ovat summille 10 €, 20 € ja 50 € ja ovat voimassa ostopäivästä kalenterivuoden. Lahjakortteja voi ostaa kaikista Rafla.fi -ravintoloista.