marcus-samuelsson
Marcus Samuelsson on kansainvälinen keittiömestari, jonka ura on huikea sensaatio. Samuelsson yhdistelee rohkeasti eri maanosien ruokaperinteitä.

kitchen-table-helsinkiClarion Hotel Helsinki avasi ovensa Jätkäsaaressa ja ensimmäiset päivät ovat olleet vauhdikkaita: Majoittujien ja kokousvieraiden lisäksi kaupunkilaiset ovat ottaneet mutkattoman tyylikkäät ravintolat ja baarit innolla vastaan.

Hotellin yhteyteen avautui ruotsalaisen Top Chef -huippukokki Marcus Samuelssonin Kitchen & Table -ravintola, joka toimii Lars Sonckin vuonna 1935 suunnittelemassa makasiinirakennuksessa. Kansainvälinen kokkisensaatio on tullut tunnetuksi myös Manhattanilla ja kokkaamisestaan mm. presidentti Obamalle. Red Rooster -ravintolaansa hän pyörittää New Yorkin Harlemissa Manhattanin saarella. Top Chef Masters -kilpailun voittaja on toiminut myös  Taste-kokkiohjelman tuomarina.

kitchen-table-helsinki2Jätkäsaaren hotellin huipulta voi ihailla maisemia Helsingin kattojen yli Sky Room -baarista, jonka cocktail-lista on saanut inspiraationsa ympäröivästä kaupungista – muun muassa baarin ikkunoista näkyvät Suomenlinna ja Eira ovat saaneet omat drinkkinsä. Lisäksi olennainen osa Clarionin konseptia ovat olohuonemaiset alueet, jonne sekä hotelli- ja kokousvieraat että paikalliset ovat tervetulleita.

– Meistä on ollut mahtavaa huomata, että kaupunkilaiset ovat jo ensimmäisen viikon aikana löytäneet meille Jätkäsaareen. Kitchen & Tableen oli tullut hyvä määrä varauksia jo ennen avautumistamme ja lounaalla on riittänyt paikallisia. Myös Sky Roomissa on ollut vipinää, raportoi Inari Lehtinen, Clarion-hotelleista.

PÖYTÄVARAUS

Clarion Hotel Helsinki:
425 hotellihuonetta
15 kokoustilaa
1 ravintola, 3 baaria
2 näköalasaunaa, 1 kuntosali
1 näköalauima-allas