MAINOS
Vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu ravintolalegenda Sipuli on poikkeuksellisen monipuolinen ravintolakokonaisuus hulppeine juhlatiloineen. Fiinin historian fine dining -ravintola on päättänyt alkaa tarjota asiakkailleen rennompaa purtaistavaa. Ja Rouheita Klassikoita menullisen verran 3.2.-11.4.2015.
Bocuse d’Or eli kisa kokkien maailmanmestaruudesta käytiin Ranskan Lyonissa 27.-28.1. ja palkinnot jaettiin viimeisen kisapäivän iltana. Norja kaappasi kullan, Yhdysvallat tuli toiseksi, Ruotsi kolmanneksi. Suomi teki kaikkien aikojen kovimman suorituksensa ja sijoittui neljänneksi.
"Työni on tullut tehdyksi", toteaa Hans Välimäki ja ilmoittaa lähtevänsä Palacesta lähes kahden vuoden työrupeaman jälkeen. Syynä lähtöön ovat...
Copas y Tapas hemmottelee viinisuita maaliskuussa, kun ravintolassa järjestetään peräti kaksi viinintekijäillallista. Ensin illastetaan Remellurin viinitaiturin juomia nautiskellen. Kuukauden loppupuolella taas Parés Baltà esittäytyy ravintolan keittiön varta vasten viinien kumppaniksi luomien annosten säestyksellä.
White Guide Nordic on julkaissut pisteytyksensä ravintoloiden ranking-listallaan. Suomen parhaaksi ravintolaksi raati rankkasi ravintola Askin. Pohjoismaisten makujen Ask kuuluu...
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.