Ravintola Ultiman hovimestari Juha Laatikainen on ideoinut syyslomaviikkojen ajalle alkoholittoman juomapaketin, joka on tarjolla 15.-26.10. ajan ravintolan viiden ruokalajin menun ohessa.
– Tarjoamme...
Kosmoksella on sikäli poikkeuksellinen historia, että se on toiminut perheyrityksenä Helsingin Kalevankadulla jo vuodesta 1924 saakka. Kosmoslaiset listaavat ravintolan parhaiksi puoliksi muun muassa menneitä vuosikymmeniä huokuvan ilmapiirin ja iloisen taiteilijatunnelman, joka on tuonut ravintolalle monenlaisia asiakkaita.
Iberian niemimaan ruokakulttuurista ja pohjoismaisesta keittiöstä inspiraatiota ammentava ravintola Más kutsuu viettämään kiireetöntä ravintolaelämystä Narinkkatorin kupeeseen Kamppiin. Uusi ravintola...
Jouni Toivasen 25 vuoden kokkiuransa kohokohta oli oma ravintola Luomo, joka sai Michelin-tähden 9 kuukauden kuluttua avaamisesta. Keittiömestarin voi...
Euroopan parhaat kokit saapuvat Tukholmaan edustamaan maataan kokkien EM-kilpailussa eli Bocuse d’Or Euroopan osakilpailussa. Kilpailu järjestetään 7.-8.5. Tukholman messukeskuksessa GastroNord- ja Vinnordic-ruoka- ja juomamessujen yhteydessä.
Tampereen huippuravintola Kajon sisarravintola, viinibaari Villit & Viinit tekee keväisen vierailun Helsinkiin viikonloppuna.
Idea on yksinkertainen; hyvää ruokaa, huikeita viinejä,...