MAINOS
Mehevistä kana-annoksistaan tunnettu Los Pollos on 8.2. alkaen avoinna myös ilta-aikaan perjantaisin ja lauantaisin aina klo 24 asti. Myös...
Alkuperinkin keittiömestarin perustama ravintola Astor on jälleen keittiömestarivetoinen ravintola. Jo 24 vuotta Astorin keittiössä kokannut Vesa Hiiros otti keittiön ohella otteen koko ravintolan ruorista ravintoloitsijaosakkaan muodossa.
Tampereen omaperäisimpään ravintolakärkeen kuuluva Telakka on boheemi ja persoonallinen aitoine tekemisen meininkeineen. Ravintolan vehreän terassikeitaan suojissa viihtyykin noileasti laatujuomien...
Helmikuussa Aistissa on tarjolla aivan erityinen, mielenkiintoinen menukokonaisuus, sillä aistilaiset haluavat juhlistaa jo 20 vuotta täyttävän Mobita Danscon menestyksekästä...
Hiljattain Tampellan Esplanadille avautuneella Viilalla on tovin salaisena suojeltu ase: keittiön tahtipuukkoa heiluttava Arto Lappalainen. Suomen kokkimaajoukkueessakin kisanneen keittiöfakiirin...
Uudistuneella Tullintorilla avautuneen Gastrobar Tisleen juomavalikoimassa pontikka on pääroolissa. Kielletyn juomahedelmän mystinen maine houkuttaa paikalle niin pontikan- kuin annosnälkäisiäkin maistelijoita. Tisleitä kun käytellään myös ruoanvalmistuksessa.
Elokuussa Aistiin palaa tarjolle aivan erityinen, nyt syksyisistä raaka-aineista ammentava menukokonaisuus, jolla aistilaiset haluavat juhlistaa jo 20 vuotta täyttävän Mobita Danscon menestyksekästä...