MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Koska Tampella panostaa vahvasti kotimaisiin ja paikallisiin raaka-aineisiin, pidetään sama linja myös ravintolan Oktoberfest-juhlinnan tuoksinassa. Niin makkaraisissa annoksissa kuin...
Ravintola Myllärit on syksyn saavuttua riistaisissa ja marjaisen metsäisissä tunnelmissa. Ravintolan Marja- ja riistaviikot tuovat lautasille niin hirveä, sorsaa,...
Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listaus herää henkiin kuuden vuoden tauon jälkeen. Viisi Tähteä ryhtyy metsästämään ja rankkaamaan maan ravintolaparhaimmistoa yhteistyössä Food Camp Finlandin...
Alihankinta on Suomen tärkein teollisuuden tapahtuma, jossa on vuosittain 1000 näytteilleasettajaa, joista yli 100 yritystä tulee ulkomailta, yli 20...
Samppanjabaari Santé houkuttaa piipahtamaan tiistaista perjantaihin klo 16-18 after work -juustoille – ja lasilliselle punaista tai kuplivaa. Arki-iltapäiväänsä voi sulostuttaa...
Koskipuistoon avautuva Puisto yhdistää ravintolan, kahvilan, kaupan ja kesäterassin saman katon alle kansallismaisemassa. Huolella luotu palvelukokonaisuus selättää pikkunälän leikkeleisin...
Lapland Hotel Tampereen ravintolapäälliköksi on saatu todellinen hotelli- ja ravintola-alan konkari, jossa virtaa vieläpä ehta shamaaniveri. Antti Vielma onkin...
Päivitetty 2.10.2017 Dabbal täräytti 30.9. juhlavasti tarjolle riekkoisen, kuningasrapuisen ja luomukaskinauriisen teemamenun, jonka myötä tuotiin pohjoisen ruska ja raaka-aineet Tampereelle....
Syksy on saapunut Finlaysonin Palatsin lautasille villisorsan siivittämänä. Riistaisen kausimenun kaveriksi viinivainuinen ravintolapäällikkö Ismo Nieminen on metsästänyt Suomessa harvinaisia...
Samppanja-asiantuntija ja viinikirjoittaja MW Essi Avellanin tämän syksyn Viinikoulun luennoilla tutustutaan mm. eurooppalaisiin punaviiniklassikoihin Riojasta Rhôneen sekä Toscanaan ja haetaan kuohuviinihaastajaa samppanjalle. Tampereen...
Tiiliholvin lounas on uudistunut palvelemaan myös lyhyemmin ruokailevia asiakkaita. Nyt lounastamaan voi piipahtaa vaikkapa vain yhden annoksen verran. Näin...
Laukontorin laidalle on saapunut uuden menun myötä sorsainen syksy. Wistub Alsacen keittiössä kokataan villiä siivekästä monella eri tavalla ja...