sante-juustolauta-kohokohdat

Samppanjabaari Santé houkuttaa piipahtamaan tiistaista perjantaihin klo 16-18 after work -juustoille – ja lasilliselle punaista tai kuplivaa.

Arki-iltapäiväänsä voi sulostuttaa poikkeamalla huikean valikoiman samppanjabaariin juustolautasen ja lasillisen äärelle. Tarjolla on tiistaista perjantaihin klo 16-18 juustolauta, jolta voi valikoida lautaselleen mieluisia juustoja sekä oliiveja, leipää ja hedelmiä.

sante-viini-juusto-parma-tapas-kohokohdat– Meillä on vaihtuva valikoima hyviä juustoja, joita voi ottaa lautaselleen maisteltavaksi, ravintoloitsija Tuula Tikkanen kertoo.

Tavoitteena on paitsi tarjota asiakkaille makuelämyksiä, myös ravintolakulttuurin kehittäminen suuntaan, jossa on luontevaa piipahtaa töiden jälkeen lasilliselle ja pienille suupaloille – pysähtyä rauhassa nauttimaan hetkestä.

Santéssa on lisäksi aina tarjolla pieniä suolaisia ja makeitakin paloja oman mielen mukaan lautaselle lasillisen kavereiksi valikoitaviksi. Myös valmis juustoja, ilmakuivattua serranokinkkua, viikunahilloketta, melonia ja leipää sisältävä annos on suosittu vaihtoehto.

After work -juustoherkut 6,50e.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Samppanja-tastingit Santéssa: Möet & Chandonin-samppanjat esittäytyvät