MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Pohjoismainen keittiö puhtaine raaka-aineineen surffaa suosionsa aallonharjalla. Sen sai pitkälti aikaan Noma, tuo jo neljästi maailman parhaaksi valittu ja tinkimättömästi paikallista pohjoismaista kokkaava tanskalaisravintola. Pohjoismainen gastronomia hallitsi myös kokkien maailmanmestaruuden tammikuussa ratkaisseen Bocuse d'Or -kisan kärkisijoja. Kotimaiseen kasvatettuun ja villiin vihreään luottaa myös keittiömestari-ravintoloitsija Arto Rastas, jonka Salhojankadun ravintola Hella & Huone on viimeisen vuoden, parin aikana täsmentänyt linjaustaan puhtaasti pohjoismaiseksi.
Nykyihmisillä on jo tavaraa nurkat ja kaapit täynnä. Nyt satsataan mieluummin elämyksiin ja nautintoihin, itse kokkailtuihin ruokiin ja muihin herkkuihin. Aleksis Kiven kadun Culinaria Keittiöelämää -liike on tunnettu herkkukeidas Ivaloa myöten.
Kirjazz kajahtaa lauantaina 5.7.2014 Valkeakoskella, jossa jazz soi Kirjaslammen tanssilavalla jo kuudennen kerran. Pääesiintyjänä hurmaa kotimaisen jazzin huippuihin kuuluva Dalindèo.
I Wanna Rock on komediallinen rock-musikaali. Musikaali kertoo tamperelaisesta roudarista Villestä, Nääs-Villestä, joka työskentelee Pelle Miljoona -yhtyeessä. Ville uneksii kuitenkin suuremmista ympyröistä.
Tiiliholvin salin puolella liekitettävä pippuripihvi on yksi ravintolan tunnetuimmista elämyksistä. - Tämä on helppo vaihtoehto myös yritysvieraita viihdyttäville, sillä siinä...
Lempäälässä sijaitseva Vaihmalan Hovi epäilemättä monipuolisimpia Pirkanmaan maaseuturavintoloista. Lounaasta brunssiin ja à la carte -annoksista erilaisiin kulinaariteemallisiin tapahtumiin palveleva ravintola on...
Ravintola LiVissä elämä on makeaa. Ravintola on nimittäin saanut valikoimaansa uuden, entistä makeamman Barbier-Louvet-samppanjatalon luoman uniikin Premier Cru -samppanjan....
Timjami on avara, aurinkoinen ja luomuinen lounas-, oppilas- ja tilausravintola sekä kahvila. Jopa kokous- ja konferenssitapahtumien ympäristöksi ja kestittäjäksi...
Pienten lasten syömässä käyminen on hauskaa ellei huomaa istuvansa ravintolassa, jossa lapsia ei ole huomioitu lainkaan tai heihin suhtaudutaan jopa kielteisesti.
Mattila Bros. -tarina sai alkunsa 1950-luvulla, jolloin toinen perustajaveljeksistä lähti Kanadaan metsätöihin. Takaisin hän tuli autenttisten savustusoppien kanssa. Nyt...
Farssin tapaan mutkittelevat tapahtumat herkullisine yllätyksineen ja väärinkäsityksineen saavat nosteensa terveistä ennakkoluuloista ranskalaisten, saksalaisten, englantilaisten ja italialaisten välillä.
Pubiruoka on löytänyt O’Hara’s Freehousen asiakkaat. Arki-iltoina viihdytään pubin ytimessä lähellä baaritiskiä. Iltaisin ja viikonloppuisin haetaan myös ruokarauhaa pubin uudelta ruokapuolelta.