Piemonte päräyttää piemontelaisittain, kun viinintekijä-keittiömestari Jyrki Sukula vierailee ravintolassa perjantaina 4.3. Tuolloin ravintolassa tunnelmoidaan ja nautiskellaan rento piemontelainen illallinen Sukulan seurassa. Menu viineineen on maisteltavissa vielä illallisen jälkeenkin 21.3. asti.
Illallinen Sukulan seurassa on myyty loppuun. Kysele peruutuspaikkoja tai varaa pöytä toiselle illalle. Menu voimassa 21.3. asti.
Sukula on suunnitellut Piemontelle aivan erityisen kolmen ruokalajin aitoitalialaisen menukokonaisuuden, jota voi halutessaan täydentää vielä välirisotolla. Menu on luotu sopimaan Sukulan maahantuomien maineikkaiden italialaisten viinien makumaisemaan.
Riikka ja Jyrki Sukulan omia lippulaivaviinejä on Piemonten auringon alla kypsyneistä laaturypäleistä valmistettu Meriame Barolo, jota on saatavilla 4. ja 5.3. myös laseittain.
Maisteluillallinen tuo hyvän ruoan ja viinin ystävien ulottuville rennon makumatkan piemontelaiseen ruoka ja juomakulttuuriin paikallisen keittiötaiturin lupsakasti johdattamana. Piemontessahan Sukula viineineen vaikuttaa.
Maisteluillallinen Jyrki Sukulan kanssa 4.3. toteutuu kahdessa eri kattauksessa, klo 17 ja 20. Menu juomapaketteineen on voimassa ravintolassa 21.3. asti.
Menu Stagionale di Jyrki Sukula 4.3.-21.3.
Tuoretta latvaartisokkaa, tomaattikaprissalsaa ja kukkakaalia
***
Purjorisotto ”Cervere”
***
Paahdettua karitsanlapaa, tuoretta pinaattia ja fenkolia sekä keltaisia linssejä
***
Monviso, marenkia, mustikkajäätelöä ja hasselpähkinöitä
3 ruokalajin menu 39,50e/hlö
Välirisotolla 49,50e/hlö
Viinipaketti 22,50e/29,50e
Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Maisemakuva: www.sukula.com