MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Piemonte päräyttää piemontelaisittain, kun viinintekijä­-keittiömestari Jyrki Sukula vierailee ravintolassa perjantaina 4.3. Tuolloin ravintolassa tunnelmoidaan ja nautiskellaan rento piemontelainen illallinen Sukulan seurassa. Menu...
Ravintola Mint avautui marraskuussa 2022 marraskuun puolivälissä aloittaen toimintansa ensin lounaan sekä kahvilatoiminnan saralla. Nyt keittiö käynnistyy myös à...
Ravintola Tiiliholvin suosittu 100 kynttilän ilta järjestetään lokakuussa viikonloppuna 21.-22.10.2022. Sadat kynttilät valaisevat ravintolan upean punatiiliholvisen salin. – Illan aikana ravintolasalista sammutetaan sähkövalot...
asta paahdettu kahvi tuoksuu ja maistuu hyvältä. Jopa jauhamattomina papuina rouskuteltuna. Tampereen Paahtimo on palvellut kahvinjanoisia jo nelisen vuotta. Paahtimomestari Kalle Deligeorgakis on varsinainen velho paahtopuuhissa, jotka ovat aivan oma herkkiä makuhermoja ja tarkkaavaisuutta vaativa taiteenlajinsa.
Kulttuuriravintola Kiven Café Barock -iltamat kevätkaudella 2018 tarjoavat parhaita kotimaisia ja kiinnostavia ulkomaisia vanhan musiikin esityksiä. Tiistain 20.2. ohjelmassa barokkiviulun taituri Aira...
Luonnosta ja läheltä lautaselle. Luomua tai luomun ehdoin tuotettua. PRO-tunnustuspalkinnon 1.9.2021 Vastuullisuus-sarjassa voittanut Ilkka Isotalo on luotsannut C:n keittiötä...
Ravintola Piemonte ottaa varaslähdön kevääseen lauantaina 22.3. Tarjolla on kutkuttavan mielenkiintoisia Wine Flight -minitastingeja piemontelaisista viineistä.
Tornin taivasbaari Moro on muutakin kuin samppanjaa ja maailman luokan paikallista portteria. Nyt sieltä saa myös lounasta ja kahvibuffet'n kastettavia.
Dining 26:n jouluantimet muodostavat vähän erilaisen, välimerellisen makumaiseman joulun seudun lounastukseen. Joulun tuntu on mausteissa ja tuoksuissa, mutta makukirjo...
UkkoMetson teemaviikot jatkuvat nyt pataviikoilla maaliskuun ajan. Tarjolla on viikottain vaihtuvat kaksi pataruokaa sekä kasvisvaihtoehto. Tulevina viikkoina maistellaan lihaisia patoja mm. lampaasta, hirvestä ja kaniinista.
Bistro Frans & Marie pistää bliniksi runsaslisukkeisin annoksin. Salaisen reseptin mukaan maakaroitujen rapsakkapintaisten blinien kyljessä maistuvat niin metsäiset sarvipäät...
Kotiin, rannalle, työpaikalle, puistoon, saunailtaan, perheelle. Noutoruoka on näppärä ratkaisu monenlaisiin ruokatarpeisiin ja tilanteisiin. Eikä purtava ole enää pelkkää perinteistä noutosyötävää, pizzaa tai kebabia. Uuden tilauspalvelu Culinarin kautta voi tilata monipuolisia annoksia mielenkiintoisista laaturavintoloista.