Henriks
Henriks piemontelaiset viinitPian Henriksissä on tarjolla hurmaavia Livia Fontanan sekä Montaribaldin piemontelaisia viinejä. Itse viiniedustaja Gianluca on paikalla torstai-iltana 10.4. Ravintola tarjoaa viinin ystäville niin pidempää menua kuin naposteltavaa pienempäänkin nälkään.

Päivän pasta ja Montaribaldi Roero Arneis Capural -12, 10cl yhteensä 15€
Ahlmanin Selin-sinihomejuustoa ja Livia Fontana Barolo Bussia -08, 8cl yhteensä 15€

Viinimenu

– Sienipasta
– Ossobucco
– Litsi, veriappelsiini, minttu

42 €

Viinipaketti 26€ sisältää:

– Montaribaldi Roero Arneis Capural -12, 12cl
– Livia Fontana Barbera d’alba superiore -09, 12cl
– Montaribaldi Moscato d’asti Righeij -12, 4cl

Menu pidennettynä välijuustojen kera, neljä ruokalajia 48€

Viinipaketti neljälle ruokalajille 30€ sisältää:

– Montaribaldi Roero Arneis, Capural -12, 12cl
– Livia Fontana Barbera d’alba superiore -09, 12cl
– Livia Fontana Barolo Bussia -08, 4cl
– Montaribaldi Moscato d’asti Righeij -12, 4cl

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

[LAUANTAISIN] Henriksin pöytiintarjoiltu & noudettu lauantaibrunssi

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.
Isänpäivä Tampereella

Isänpäivä Tampere 2021: Elämyksiä ruoasta, juomasta ja yhdessäolosta

Isänpäivävinkkeinä tarjoilemme ruokaisia ideoita, jotka lanaavat takuuvarmasti tien perheen uroshemmon sydämeen vatsan kautta! Tärkeintä isälle on tietysti yhdessäolo ja muistaminen – ja yhdessä ajan...

Henriksin uusi menu tuo Sesongin liha -annoksen Päivän kalan rinnalle – Tänään hirveä, huomenna...

Syksyn raaka-ainerunsaus saa Ravintola Henriksin keittiömestarin hykertelemään innosta. On mitä metsistä ja pelloilta ammentaa! Ravintolan uudistuneella listalla halutaankin ottaa kauden antimista kaikki irti. Monet...