MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Fabric Bar & Bistrossa on intouduttu parsasta siinä määrin, että keittiössä on laadittu lukuisia parsa-annoksia oodiksi kevään odotetuimmalle raaka-aineelle,...
Grillipurtavaa jo vuodesta 1962 laatinut eeppinen Vaakon Nakki tulee 54 vuoden kunniakkaaseen ikään 28.4. Pispalan valtatiellä grillikioski on palvellut jo vuodesta 1982...
Tiedätkö mistä Plevna on saanut nimensä? Viimeistään panimoravintola Plevnan Bulgaria-viikoilla se selviää maukkaassa muodossa, sillä silloin luvassa on Bulgariaa...
Tiiliholvissa on perinteisesti juhlistettu kevättä upein samppanjaisin teemaviikoin ja -äyriäispitoisin menuin. Tänä vuonna keittiömestari Pietari Parkkonen halusi kokeilla jotain...
Masuunissa kokataan Original Sokos Hotel Ilveksen 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi koko vuoden ajan erikoismenuja, joille on valittu hotellin vanhojen ruokalistojen helmiä...
Suomen suurin gourmetruoka- ja viinifestivaali tykittää makuhermoja jälleen! 16.-19. kesäkuuta Helsingin Kansalaispuiston valtaavat patoineen, kattiloineen ja keittiömestareineen 10 ravintolaa,...
Maalaishenkinen bistro Minkälainen on maalaishenkinen teatteriravintola? Se tulee olemaan maku edellä menevä ja mutkaton, lujalla ammattitaidolla palveleva ja kikkailematon. Hallituskatu...
UkkoMetsossa oluet on kaverustutettu kotimaisien pienpanimo-oluiden kanssa. Hämeenpuiston kevät nimittäin käynnistyi UkkoMetson parsaviikkojen merkeissä. Terassikausikin alkaa viimeistään vappuna. Pian alkavia...
Joskus vanhasta pitää luopua, jos haluaa jotain uutta ja mielenkiintoista tilalle. Niin kävi Tampereen Fransmannin kohdalla, joka oli maan...
Piemonten kevät on startannut raikkaan parsaisesti. Keittiömestari Alexis Tokas on villiintynyt vihreästä siinä määrin, että halutessaan parsaa voi nyt...
Ravintola Näsinneula yllättää asiakkaansa uudella Syksyn satoa -menulla, jonka juomasuositukset ovat portviinejä läpi aterian. Upeat portviinit saapuvat ravintolaan maineikkaalta...
Ylöjärven kunnan ympäristötoimi ja Ekokumppanit Oy järjestävät maksuttoman villivihannesretken, jolla opetellaan tunnistamaan yleisimmät syötävät luonnonkasvit ja hyödyntämään niitä keittiössä....