MAINOS
Deli 1909 & Wine Bar on saanut viinipitoisten ja charcuterie-maukkaiden antimiensa ohjastajaksi ravintolapäällikkö Hanne Halosen. Juomataituri tahtoo karsia viinibaarinautiskelusta...
Samppanjabaari Santé houkuttaa piipahtamaan tiistaista perjantaihin klo 16-18 after work -juustoille – ja lasilliselle punaista tai kuplivaa. Arki-iltapäiväänsä voi sulostuttaa...
Johdatus viinien maailmaan tarjoaa Sasorissa hyvän käsityksen maailman yleisimmistä viinityleistä, rypälelajikkeista ja niille tyypillisistä viinialueista. Lisäksi tutustut myös viinien valmistusmenetelmiin ja ammattilaisten...
Viinitasting tai viinintekijäillallinen tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua viinin maailmaan, viinin ja ruoan yhdistämiseen ja miksei myös saman henkisiin ihmisiin....
Jokasyksyiseen tapaan  Gastropub Tuulensuussa nautitaan taas juusto- ja portviiniviikoista. Tänä vuonna viikot huipentuvat keskiviikkona 8.11. juusto- ja portviinibuffet'n antimiin. –...
Tiistaina 17.10. Tuomiokirkonkadulla sijaitseva pikkuinen ArmasKuppila avautuu kikkailemattomana Viinikuppilana, jossa on tarjolla erinomaisia viinejä ja hauskaa ruokaa. Sooloilevan viinivedon takana on...
Ravintola Henriks kutsuu oppimaan uutta saksalaisesta Silvaner-rypäleestä yhdessä viiniasiantuntija Anniina Schreinerin kanssa. Myös Wineandbeond -blogistaan tunnettu Schreiner pureutuu viineihin ja tarinoihin viinien takana....
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ravintola Tiiliholvi on valinnut huikeat Paul Goerg-samppanjat tryffelimenunsa viineiksi. Gastronomian klassiset helmet yllätyksellisestikin yhdistävä menukokonaisuus tuo iloa ja...
Ravintola Tiiliholvin uusin lista on mielenkiintoinen ja yllätyksekäs kokonaisuus. 18.6.2014 asti voimassa olevalle listalle keittiömestari Jarkko Mattila on luonut annoksia, joissa on muualla maailmalla käytettyjä jujuja.
Ravintola Tiiliholvi juhlistaa tryffeliviikkoja kuuden ruokalajin komealla tryffelimenulla. Menu hellii sisällään niin sieni-tryffelitäytteistä haukimureketta, saksanhirveä tryffelikastikkeella kuin tryffelibriossin kanssa tarjottavaa ja päärynäkastikkeella aateloitua Kyrösjärven sorsaakin. Ihan jokaisessa annoksessa on tryffeliä jossain muodossa.
Viinibistro Winebridgen viinin värittämä vuosi 2019 tuo jälleen vaihtuvia teemailtoja, ja aina löytyy jotain uutta koettavaa myös lautasilla. Viinillinen kevät...
Sasor on rakentanut edustalleen siron terassin Sorsapuisto-maisemin. Terassille voi poiketa istuksimaan lasilliselle ja vaikkapa pikkupurtavaa, Sasorikseja, napostemaan. Halutessaan ulkosalla voi...