Laadukas viini on alusta asti ollut olennainen osa Sasoria. Sisälle voikin piipahtaa helposti myös pelkästään lasilliselle tai vaikkapa teemalliseen...
Ravintola C:n vieraaksi saapuu tällä kertaa viinintekijä Sveitsistä. Maineikkaan ja mielenkiintoisen Domaine Chevaliers:n viinitilalta C:hen saapuu Patrick Z´Brun. Keittiömestari Ilkka Isotalo tiimeineen on...
Deli 1909 & Wine Bar Puutarhakadulla on myös loistava juhlapaikka Tampereella. Ravintolan mittava sisäpihaterassi on monille tuttu Viinifiestoistaan ja...
Pyytä on nyt pivossa aivan kirjaimellisesti, sillä Papinkadulla pesäpuunsa oksat sekä ukset avannut Pikkuravintola Pyy tarjoilee kyseisen nimistä annosta. Kastikkeena...
Winebridgessä esittäytyvät tällä kertaa kauniin Luxemburgin viinit Pentti Nikulan esitteleminä. Luxemburg on niin pieni maa, että sen läpi voi autolla kulkiessaa hurauttaa vahingossa...
Jokasyksyiseen tapaan  Gastropub Tuulensuussa nautitaan taas juusto- ja portviiniviikoista. Tänä vuonna viikot huipentuvat keskiviikkona 8.11. juusto- ja portviinibuffet'n antimiin. –...
Deli 1909 & Wine Bar järjestää jälleen pitkästä aikaa yleisölle avoimet tastingit torstaina 11.11.2021. After Work -Idea! Teema ja hinta varsin...
Papinkadun ravintola Pyyn terassilla on mukavaista tunnelmoida tummenevina kesäiltoina tai istuskella auringossa joko lasillisella taikka vaikka pitkänkin kaavan kautta...
Deli 1909 & Wine Bar on saanut viinipitoisten ja charcuterie-maukkaiden antimiensa ohjastajaksi ravintolapäällikkö Hanne Halosen. Juomataituri tahtoo karsia viinibaarinautiskelusta...
Tampereen Komediateatterin Champangne Bar sijaitsee tunnelmallisessa alakerrassa lounge-tiloineen ja seurusteluryhmineen.
Sorsapuiston laidan Sasor houkuttaa suut blineille bluesin tahtiin perjantaista sunnuntaihin! Luvassa on akustinen viiniviikonloppu, jonka soinnuttaa suloisesti Billie Joelina. Sointuvia ovat myös...
Ravintola Tiiliholvi juhlistaa tryffeliviikkoja kuuden ruokalajin komealla tryffelimenulla. Menu hellii sisällään niin sieni-tryffelitäytteistä haukimureketta, saksanhirveä tryffelikastikkeella kuin tryffelibriossin kanssa tarjottavaa ja päärynäkastikkeella aateloitua Kyrösjärven sorsaakin. Ihan jokaisessa annoksessa on tryffeliä jossain muodossa.