Gastropub Tuulensuun jo perinteeksi muodostuneet suositut Schnitzel-viikot jatkuvat vielä maanantaina 8.3. ja hanojen tyhjennysmyynti on menossa. Tiedossa on todella edullisia hintoja.

Tuulensuun Schnitzel-viikot nostavat jälleen Itävallan klassikkoannoksen komeasti esille. Tuulensuussa annoksen saa tuunata juuri mieleisekseen. Tilanteeseen tietenkin kuuluuvat myös Saksan ja Itävallan viinit sekä oluet.

– Klassista Wiener Schnitzeliä voi valmistaa vain yhdellä tavalla: vasikanliha leivitetään, paistetaan ja laitetaan sitruunalohko päälle, kertoo ravintoloitsija Sami Lappalainen.

Tuulensuun schnitzel-viikot huipentuvat sunnuntaina 7.1., jolloin päivän erikoisannoksena  on Cordon Bleu.
Schnitzel-viikkoja täydentävät huikentelavaiset juomatarjoukset.

Oivan leikkeen niksit ovat myös hyvät ja tuoreet raaka-aineet, sekä tietysti oikein paistaminen.

Tuulensuussa leikkeen voi valita tehtäväksi possusta, vasikasta, kanasta tai juustosta. Tämän jälkeen leivitetylle ja rapsakaksi paistetulle leikkeelle valikoidaan haluttu makumaisema useasta vaihtoehdosta. Vaihtoehtoina on mm. Klassik, Jäger
(sienikastike), Zigeuner (paprika-chili-sipuli), Holstein (muna-anjovis-kapris) jne…

Lisäksi kylkeen voi napata haluamansa lisukkeet hapankaalista perunasalaattiin, vihreästä salaatista ranskanperunoihin jne. Annos on saatavilla myös gluteenittomana versiona?

– Schnitzelin kylkeen kuuluu tietenkin kaataa kunnon olutta tai viiniä. Nyt on tarjolla laaja valikoima saksalaisia pilssejä, kölschiä, weissbierejä, dunkeleita ja bockeja. Viinipuolella taas on pientuottajien mainioita saksalaisia rieslingejä, spätburgundereja ja itävaltalaisia grüner veltlinereita, Lappalainen luettelee?

Tuulensuun juomavalikoimista löytyy valikoitavaksi myös runsaasti myös muita saksalaisia sekä itävaltalaisia viinejä.

Lue lisää Gastropubien kotisivuilta.

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Schnitzel-kuva: Hanne Halonen
Kuvankäsittely: Toni Honko

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY