MAINOS
Tampereella Gastropubit kampanjoivat suomalaisuuden ja muinaisoluiden puolesta. Sahdilla menee hyvin, kiinnostus ja myynti kasvaa sekä saatavuus paranee. Sahtiviikkoja vietetään...
Talvi saa oluen ystävän kaipaamaan täyteläisimpiä oluita. Kurkistimme hieman olutravintoloiden tarjontaan. Kutsuttiinhan Tamperetta aikoinaan portterikaupungiksi. Tässä vain pintaraapaisu siitä,...
Saara Repo on Suomen suurimman ja yhtäjaksoisesti pisimpään tislanneen toimijan, Teerenpeli Distilleryn Whisky Ambassador. Viskien saloihin aikanaan kuin Liisa...
Plevnan panimomestari Sam Viitaniemi on luonut Suomen juhlavuoden kunniaksi erän Jermu-sahtia. Jermun etiketti ammentaa tunnelmansa Tuntemattomasta sotilaasta, ja katajaisen...
Nomu tuo tarjolle kuukausittain vaihtuvan Omakase-menun, jonka viisi ruokalajia on tarkoitettu kahdelle ruokailijalle jaettaviksi. Menua on saatavilla lauantaisin klo...
Kaupungin keskipisteessä kuplii jo neljättä vuotta. Champagne bar Santén ideana on tarjota tamperelaisille paikka, jossa kohdata lasillisella ennen ravintolaillallista, piipahtaa kuplivaiselle ruokailun jälkeen ja jonne...
Olutravintola Konttori uudisti hanalaitteistonsa mahdollistaakseen entistä suuremman vaihtuvuuden maltaisten uutuusherkkujen rintamalla. Myös ravintolatilat uudistuivat samalla rytinällä. Hiljattain Vuoden olutravintolaksi valittu...
Kun Bar & Bistro Fabric aloitti ainutlaatuisen yhteistyön Bryggeri Helsingin kanssa, Fabric sukelsi syvälle oluen ja ruoan rakkaudelliseen liittoon Fabriciin on saatu myös...
Tammerfest-viikonlopun aikana 4 Vuodenaikaa sytyttelee grilliin tulet perjantaina ja lauantaina. Grilli on kuumana klo 16-21 ja sieltä valmistuu maittavia annoksia 10 euron...
Kievari Kaksiin Kasvoihin riennetään jälleen juhlimaan Viro-viikkoja 13.10 – 28.10.2017. Tapahtuman aikana tuoppeihin valutetaan Pühaste-, Põhjala-, Saku- ja Sori -panimoiden oluita, maistellan Jaanihanson siidereitä ja Livikon väkeviä. Tarjolla on virolaisten juomien...
Jokasyksyiseen tapaan  Gastropub Tuulensuussa nautitaan taas juusto- ja portviiniviikoista. Tänä vuonna viikot huipentuvat keskiviikkona 8.11. juusto- ja portviinibuffet'n antimiin. –...
Pyynkin Käsityöläispanimolla pantu Petri​ ​Nygård​ ​KALJAA​! ​on​ ​vahvuudeltaan​ ​4,7%​ ​ja​ ​tyyliltään​ ​pils.​ ​Oluen suunnittelua​ ​ja​ ​valmistusta​ ​varten​ ​​Nygård​ ​vietti​...