korjaamo-juhlatilat-helsinki

Kulttuuri ja hyvä ruoka nivoutuvat taas askeleen enemmän yhteen. Töölön kulttuurikeidas Korjaamon Baari & Keittiö sai uudet tekijät. Uudistus oli isompi, kuin vain pieni pintaremontti, joka sekin toki on tehty.

Uudesta kokonaisuudesta vastaavat tuoreet kyvyt, keittiömestari Miki Kurkela sekä ravintolapäällikkö Sebastian von Schoultz. Kurkela on työskennellyt Helsingin huippuravintoloissa ravintola Oloa myöten kun taas muun muassa Adamsissa toiminut von Schoultz tuntee Helsingin yöelämän.

Keittiö starttasi lounaan ja viikonloppubrunssin ohella upouuden, rennon iltaruokamenun, joka on täynnä rakkaudella tehtyjä annoksia aina tuoreista raaka-aineista.

Mikin loihtima iltamenu vaihtelee sesongin mukaan, ja keväällä herkutellaan muun muassa ostereilla ja simpukoilla sekä burgereilla ja tempuratyylisillä fish’n’chipseillä. Luvassa on myös salaatteja, pastoja ja makeita herkkuja. Iltaruokaa on tarjolla tiistaista launtaihin 16.30 alkaen.

– Annokset toimivat suureen ja pieneen nälkään, helposti viinilasillisen tai oluen pariksi sekä sammuttamaan nälän ennen keikkaa, matsia tai teatteriesitystä, kerrotaan Korjaamolta.

Korjaamon suojainen kesäpiha on jo auki, ja säiden lämmetessä terassille pystytetään myös tiriseviä herkkuja tarjoava hiiligrilli.