Koti TEEMANA G.W. Sundmans

TEEMANA: G.W. Sundmans

Helsingin Etelärannan Sundmans Krog raottaa kevättalvella legendaarisen viinikellarinsa ovea houkuttelevaan hintaan ja tarjoilee viinilöytöjen rinnalla luotettavana kumppanina korkealaatuista pihviä.
G.W.Sundmansin Menu Yalumba tarjoaa ainutlaatuisen läpileikkauksen australialaisen laatuviinituottajan valikoimaan. Mukana ovat suosittu Y-sarja, Vioginer-huippu The Virgilius sekä punaviinien australialainen ikoni The Signature.
Maison M. Chapoutierin huippuviinit luovat pohjan G.W.Sundmansin keväiselle erikoismenulle. Yksi Rhônen viinialueen tunnetuimmista tuottajista jakaa G.W.Sundmansin periaatteen: olennaista on viinin ja ruoan yhteensopivuus.
Michelin-opas esittelee paljon muutakin kuin tähtiravintoloita. Parasta antia oppaassa ovat hyvän hinta-laatusuhteen ravintolat.
G.W. Sundmansin keittiöpäällikkö ja Suomen tuore Bocuse d’Or -kilpailuedustaja Matti Jämsén aloitti harjoitusjakson maailman arvostetuinta kokkikilpailua varten. G.W. Sundmansin Bocuse d’Or -menussa asiakkaat voivat...
Taitavasti valmistetut saksiniekat, juomalaulut ja loppukesän kaunis luonto yhdistettynä rentoon ja iloiseen tunnelmaan ovat ainutlaatuinen elämys ja samalla muisto, josta puhutaan pitkään. Rapukausi on kesäravintoloiden merkittävin sesonki.