MAINOS
Alkuvuosi tuo tullessaan liekkien loimun Ravintola Eliteen, kun pöydän ääressä flambeerattavat pääruoat ja jälkiruoka saavat viimeisen silauksen asiakkaiden silmien edessä.
Javier Salcedon ja Reetta Tikkasen pyörittämä kahvila HKI+ vastaa aidosti lämpöistä tunnelmaa ja kunnon kuumaa juomaa janoavien kahvikissojen huutoon.
HOK-Elannon OlutHuoneet tarjoavat heinäkuussa kuukauden hanaoluenaan tasapainoista ja raikasta folk pale alea, jonka on valmistanut tanskalainen Mikkeller.
Ravintoloitsijapariskunta Linda Stenman-Langhoff ja Filip Langhoff avasi 2012 Kruununhakaan omannäköisensä, ruokafilosofialtaan raaka-aineita arvostavan Askin.
Jippalot lanseerataan perjantaina 18.10. Restel Oy:n uudella Ravintolamaailma.fi Facebook-sivustolla.
Brunssi-ilmiö on levinnyt Helsingin hotelleihin. Yhä useamman hotellin aamiainen on venähtänyt kunnon brunssiksi.