MAINOS
Ravintola Murun sommelier Samuil Angelov toteuttaa monivuotisen viinillisen unelmansa, kun Murun viinibaari avataan osoitteeseen Lönnrotinkatu 14. Samassa osoitteessa nautittiin laadukkaista...
Meksikolainen ruoka jyrää maailmalla. Mutta mitä se on? Ei ainakaan sitä rasvaista tex mex -mättöä, johon meksikolainen ruoka yleisesti...
Korkeavuorenkadulla on maaseutu keskellä urbaania elämänmenoa. Juuri ja Latva laittavat suomalaista, paikallista, luomua ja pienten tuottajien toimittamaa raaka-ainetta sekä lautasille sekä laseihin kiitellyssä muodossa.
Kolmesta padasta ammennetaan herkkuja Saagan Kolmen Padan Lapin Fondue menussa 13.1.-22.3.2014.
Olutmestarin Vehnä saa maailmanensi-iltansa OlutHuoneiden hanoissa maaliskuussa. Olut on vaalea, saksalaistyylinen ja hedelmäisen raikas vehnäolut rapsakalla humaloinnilla.
Uudistuneena ja suorastaan vähäeleisen tyylikkäänä avautunut Palace nostaa hissillä ruokailijat ja lasein sekä lautasin makuaistimukset korkeuksiin. Ainakin lounasrintamalla annokset tuntuvat tähtäävän makuhermomaaliinsa linjakkaasti...