MAINOS
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Alkuvuosi tuo tullessaan liekkien loimun Ravintola Eliteen, kun pöydän ääressä flambeerattavat pääruoat ja jälkiruoka saavat viimeisen silauksen asiakkaiden silmien edessä.
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Liuskasaaren ravintola Boathouse henkii Yhdysvaltain itärannikon nuorekasta ja rentoa elämänmenoa, jossa meri on tunnelmanluoja ja ruoan lähde. New Englandin parasta antia ovat hummerit ja muut meren herkut, grilliruoka sekä tietenkin iki-ihanat jälkiruoat. Boathousen Lazy Sunday tarjoaa kesäsunnuntaisin kiireettömän katkarapubuffetin, jonka kruunaa kaupungin kaunein merinäköala.
Ravintola Savoy on tehnyt esimerkillisen teon oluen esiintuomiseksi ja laajensi juomavalikoimaansa lanseeraamalla Suomessa pantuun ainutlaatuisen hunajabockin.
Viisi toiverikasta mutta kokenutta muusikkoa perustivat Birger’s Ragtime Bandin keväällä 2011. He halusivat soittaa perinteistä New Orleans jazzia kaikissa...