MAINOS
HOK-Elannon OlutHuoneet tarjoavat heinäkuussa kuukauden hanaoluenaan tasapainoista ja raikasta folk pale alea, jonka on valmistanut tanskalainen Mikkeller.
Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalin aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus sukeltaa ruokakulttuurin pariin. Ravintola-alan ammattilaisten vetämissä tilaisuuksissa yleisö saa ajankohtaista tietoa ruoasta, juomasta, valmistustavoista ja raaka-aineista.
Neljänkymmenen kansainvälisen matkabloggaajan ryhmä vieraili tammikuussa talvisessa Suomessa ja hurmaantui etenkin suomalaisista ja saunasta, mutta myös Helsingin ravintoloista.
Kun mureita lihakimpaleita savustetaan hitaasti ja matalalla lämmöllä, päästään oikeaoppisen BBQ-kulinarismin poluille.
Ravintola Finnjävel avaa ovensa uusitulla konseptilla Taidehallin tiloissa lokakuussa. Ravintolan keittiömestarina aloittaa Ismo Sipeläinen, joka sijoittui neljänneksi maailman arvostetuimmassa...
HOK-Elannon OlutHuoneet tarjoavat heinäkuussa kuukauden hanaoluenaan tasapainoista ja raikasta folk pale alea, jonka on valmistanut tanskalainen Mikkeller.