Kuuden tunnin iltaminiristeily pikkujoulujen merkeissä on noussut nopeasti erittäin suosituksi vaihtoehdoksi helppoutensa, monipuolisuutensa ja edullisuutensa vuoksi.
Eckerö Linen viime...
Spis taikoo elämyksiä korkealaatuisten kasvisten ympärille – uudenajan klassikolle 10 vuotta täyteen
Pohjoismaisen ja suomalaisen ruoan hienoimpia ominaisuuksia ovat erinomaiset, puhtaat kasvikset ja suoraan luonnosta saatavat raaka-aineet kuten villiyrtit. Näitä osataan hyödyntää Spis-ravintolan kasvisten ilosanomaan erikoistuneessa keittiössä. Tästä antaa tunnustusta myös Suomen Gastronomien Seura, joka myönsi ravintolalle Vuoden ravintola 2015 -tunnustuksen.
Ravintola Savoy on tehnyt esimerkillisen teon oluen esiintuomiseksi ja laajensi juomavalikoimaansa lanseeraamalla Suomessa pantuun ainutlaatuisen hunajabockin.
Viinitapahtumistaan tunnettu Copas y Tapaksen ensimmäinen vuoden 2014 viini-ilta pidetään tiistaina 18.2.
Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn ja herauttaa veden kielelle: Villiporoa...
Ravintola Finnjävel avaa ovensa uusitulla konseptilla Taidehallin tiloissa lokakuussa. Ravintolan keittiömestarina aloittaa Ismo Sipeläinen, joka sijoittui neljänneksi maailman arvostetuimmassa...