MAINOS
Kuuden tunnin iltaminiristeily pikkujoulujen merkeissä on noussut nopeasti erittäin suosituksi vaihtoehdoksi helppoutensa, monipuolisuutensa ja edullisuutensa vuoksi. Eckerö Linen viime...
Pohjoismaisen ja suomalaisen ruoan hienoimpia ominaisuuksia ovat erinomaiset, puhtaat kasvikset ja suoraan luonnosta saatavat raaka-aineet kuten villiyrtit. Näitä osataan hyödyntää Spis-ravintolan kasvisten ilosanomaan erikoistuneessa keittiössä. Tästä antaa tunnustusta myös Suomen Gastronomien Seura, joka myönsi ravintolalle Vuoden ravintola 2015 -tunnustuksen.
Ravintola Savoy on tehnyt esimerkillisen teon oluen esiintuomiseksi ja laajensi juomavalikoimaansa lanseeraamalla Suomessa pantuun ainutlaatuisen hunajabockin.
Viinitapahtumistaan tunnettu Copas y Tapaksen ensimmäinen vuoden 2014 viini-ilta pidetään tiistaina 18.2.
Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn ja herauttaa veden kielelle: Villiporoa...
Ravintola Finnjävel avaa ovensa uusitulla konseptilla Taidehallin tiloissa lokakuussa. Ravintolan keittiömestarina aloittaa Ismo Sipeläinen, joka sijoittui neljänneksi maailman arvostetuimmassa...