Kuuden tunnin iltaminiristeily pikkujoulujen merkeissä on noussut nopeasti erittäin suosituksi vaihtoehdoksi helppoutensa, monipuolisuutensa ja edullisuutensa vuoksi.

Eckerö Linen viime vuonna lanseeraama pikkujoulu-iltaminiristeily on löytänyt nopeasti paikkansa.  Järjestäjän kannalta laivaristeilypikkujoulut ovat paitsi hauska, myös edullinen, järjestelyiltään helppo ja vaivaton vaihtoehto.

”Ihmiset arvostavat selvästi sitä, että pikkujoulujärjestelyt hoituvat yhdellä puhelinsoitolla”, Eckerö Linen markkinointipäällikkö Johanna Uimonen sanoo.

M/s Finlandia lähtee iltaminiristeilylle Länsisatamasta klo 15.30 ja palaa Helsinkiin klo 21.15.  Kuuden tunnin aikana ehtii nauttia hyvän buffet-illallisen ruokajuomineen sekä tehdä tuliais- tai joululahjaostokset. Laiva on monipuolisen tarjontansa lisäksi muutenkin ihanteellinen pikkujouluympäristö: Tunnelma pysyy korkealla koko illan kun juhlaväki pysyy helpommin yhdessä.

Pikkujoulujen hinta on edullinen: alkaen 29 eurolla per henkilö saa matkat, runsaan ja maukkaan buffetpöydän antimet sisältäen viinit ja oluet, virvoitusjuomat, kahvin ja teen sekä laivan runsaan viihdeohjelman. Klassinen joulubuffet on tarjolla 18.11. alkaen.

”Tarjoamme myös päiväminiristeilyjä, joissa voi yhdistää asiakastapaamisen Kokouskeskus & Loungessa ja joululounaan”, Uimonen vinkkaa.

Vain elämää -tähdet laivalla

Tänä syksynä pikkujouluväkeä hemmotellaan viihdetarjonnalla toden teolla: Laivalla alkaa pyöriä Vain elämää -tähtien esiintymiset Bar Nosturissa, jotka alkavat 10.10. legendaarisen Pave Maijasen keikalla.

”Tänä syksynä ohjelmayhteistyömme tuo kaikki Vain elämää -tähdet vuorollaan esiintymään livenä m/s Finlandialle”, Uimonen hehkuttaa.

Vain elämää –livekeikat m/s Finlandialla: 10.10. Pave Maijanen, 22.10. JVG, 29.10. Maija Vilkkumaa, 5.11. Anssi Kela, 19.11. Antti Tuisku, 26.11. Virve Rosti ja 3.12. Sanni.

Lue lisää: Eckerö Line