MAINOS
Satelliitin kappaleiden liidellessä taivaalla myös GOCE Bar & Kitchen päätti pitkän etsintänsä ja löysi uudet uljaat puitteet Yrjönkadulta.
Bocuse d’Or eli kisa kokkien maailmanmestaruudesta käytiin Ranskan Lyonissa 27.-28.1. ja palkinnot jaettiin viimeisen kisapäivän iltana. Norja kaappasi kullan, Yhdysvallat tuli toiseksi, Ruotsi kolmanneksi. Suomi teki kaikkien aikojen kovimman suorituksensa ja sijoittui neljänneksi.
Bongasin Viikinkiravintola Haraldin sivuilta hurjan tarjouksen, joka on voimassa koko lokakuun ajan maanantaista torstaihin asti. VINKKI! Nyt on riista-aika...
Ravintola Savoy on tehnyt esimerkillisen teon oluen esiintuomiseksi ja laajensi juomavalikoimaansa lanseeraamalla Suomessa pantuun ainutlaatuisen hunajabockin.
Ravintola Aino yllättää yhdistämällä Suomen Lapin ja Italian Piemonten. Marraskuun ajan tarjolle taituroitava teemamenu syntyy Hannu Lahtelan Sallassa tuottamasta villiporonlihasta...
Kosmoksella on sikäli poikkeuksellinen historia, että se on toiminut perheyrityksenä Helsingin Kalevankadulla jo vuodesta 1924 saakka. Kosmoslaiset listaavat ravintolan parhaiksi puoliksi muun muassa menneitä vuosikymmeniä huokuvan ilmapiirin ja iloisen taiteilijatunnelman, joka on tuonut ravintolalle monenlaisia asiakkaita.