MAINOS
Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen voitti komeasti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés...
Copas y Tapas hemmottelee viinisuita maaliskuussa, kun ravintolassa järjestetään peräti kaksi viinintekijäillallista. Ensin illastetaan Remellurin viinitaiturin juomia nautiskellen. Kuukauden loppupuolella taas Parés Baltà esittäytyy ravintolan keittiön varta vasten viinien kumppaniksi luomien annosten säestyksellä.
Kosmoksella on sikäli poikkeuksellinen historia, että se on toiminut perheyrityksenä Helsingin Kalevankadulla jo vuodesta 1924 saakka. Kosmoslaiset listaavat ravintolan parhaiksi puoliksi muun muassa menneitä vuosikymmeniä huokuvan ilmapiirin ja iloisen taiteilijatunnelman, joka on tuonut ravintolalle monenlaisia asiakkaita.
Laura Voutilainen tuo neljä väriä ja neljä suurta tunnetta Fennia Salongin tunnelmalliseen tilaan. Ilta antaa mahdollisuuden intiimille tunteelle, tuliselle...
Michelin tähditti suomalaisravintoloista helsinkiläiset Askin, Demon, Olon, sekä uutukaisina Oran sekä Grönin. Bib Gourmand -merkinnät napsahtivat Boulevard Socialille, Emolle,...
Soil Wine Room alkoi viinistä ja neljästä miehestä. Vahvan ravintolataustan taiturit Lari-Pekka Ikonen, Janne Halla ja Tomi Björck perustivat ensin...